Penzioneri SP na izletu u Tesliću

Penzioneri Socijalističke partije otputovali su na izlet u Teslić u organizaciji Savjeta penzionera GO Banjaluka i uz pomoć poslanika Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Republika Srpska 17.04.2019 | 09:00
Penzioneri SP na izletu u Tesliću
Pripadnike najstarije populacije na izlet su ispratili predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka i poslanik u NSRS Goran Selak, poslanik Andrea Dorić i potpredsjednik banjalučkog Gradskog odbora Velibor Stanić, koji su ovom prilikom istakli da penzioneri predstavljaju dio populacije kome društvo treba da posveti više pažnje.



- U našem Gradskom odboru imamo Savjet penzionera koji dobro radi i od kojeg mi mlađi uvijek možemo računati na podršku. Ovo je prilika da se na neki način odužimo penzionerima, da im poručimo da i oni na nas mogu da računaju i da su važan dio našeg Gradskog odbora, ali i društva u cjelini. Socijalistička partija ima obavezu da se bori za bolji status penzionera i to i radimo kroz naše djelovanje i programska rješenja a to ćemo i nastaviti da radimo u buduće - poručio je Goran Selak.

Penzioneri će tokom jednodnevnog izleta u Banju Vrućicu kod Teslića obići manastir Liplje, destilaciju u Tesliću i Borje.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

re

17.04.2019 07:14

Bravo za druga Gorana Selaka, lidera koji vodi računa o najstarijoj populaciji u državi.

ODGOVORITE
Name

Re

17.04.2019 08:11

Mala ispravka, ne brine o najstarijoj populaciji u drzavi, vec o najstarijoj populaciji u svojoj stranci...

Name

А

17.04.2019 08:16

Шта ће мо ми пензиинери који нисмо у овим лоповским странкама? (Мислим на све странке)

Name

ŽIKA Ž

17.04.2019 08:55

Penzioneri, od Rakulja, Stevančevića, i svih drugih sve go ŠLJAM!

Name

masina

17.04.2019 21:21

Ovi starci su vjerna glasacka masinerija Dodikova. Oni direktno upropastavaju mladost RS i njenu buducnost. Zbog toga mladi masovno bjeze iz RS zauvijek.

ODGOVORITE