Vladimir Vuletić odlučuje o Zvezdinoj tituli iz 1946.

Pravna komisija FSS od utorka ima petoricu članova, a "pojačali" su je predstavnici beogradskih "večitih".

Fudbal 12.04.2019 | 10:45
Vladimir Vuletić odlučuje o Zvezdinoj tituli iz 1946.
Nova lica su potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i predsednik Nadzornog odbora Crvene zvezde Dragan Milošević, prenosi "Sportski žurnal".

U komisiji više nije Branislav Nedimović, inače, ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, dok su starosedeoci: predsednik Dejan Šuput, profesor na Fakultetu za sport Univerziteta "Union – Nikola Tesla", potpredsednik Veljko Radulović, načelnik Opštinske uprave Čajetina i predsednik prvoligaša Zlatibora i Božidar Beronja, advokat iz Novog Sada.

"U petak ćemo da održimo prvu sednicu sa zanimljivom drugom tačkom dnevnog reda: zahtevom Crvene zvezde za titulom iz 1946", otkriva Vuletić, profesor Rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Inicijativa crveno-belih o pokretanju procesa za priznavanje titule iz 1946 na martovskoj Skupštini FS Srbije glasovima svih prisutnih delegata (predstavnik Partizana Miloš Vazura tad nije bio u sali) pretočena je u zahtev Pravnoj komisiji FSS da razmotri sve činjenice i predloži usvajanje/odbijanje predloga na sledećoj sednici najvećeg fudbalskog organa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar