Idem na sastanak sa Tačijem

- Vučić potvrdio da će se 29. aprila odazvati pozivu Nemačke i Francuske za sastanak sa predstavnicima zvanične Prištine u Berlinu.

  • Vijesti
  • Srbija


Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je pozvan da dođe u Berlin sa premijerkom Anom Brnabić, a da su pozvani i Hašim Tači i Ramuš Haradinaj.

Prištinska televizija Klan Kosova javila je ranije danas da bi srpski i albanski predsednici i premijeri, kao i predstavnici prištinske administracije trebalo bi da se sastanu u Berlinu 29. aprila na poziv Nemačke i Francuske, a da će jedna od tema biti i dijalog Beograda i Prištine.

Sastanku bi, prema prištinskoj televiziji, trebalo da prisustvuju i predsednik i premijer Albanije Edi Rama i Ilir Meta.

Predsednik Srbije je u današnjem obraćanju medijima, nakon sastanka s predstavnicima Srba sa severa Kosova, sazvanom zbog raspisivanja izbora za četiri gradonačelnika sa severa Kosova, da namerava da, zbog svega, zatraži i sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

(Tanjug)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

riki

10.04.2019 14:30

ŠTA JE BILO SA TAKSAMA JEDO PRIČAŠ A DRUGO RADIŠ IZA LEĐIMA SRPSKOME NARODU.

Djuka do bola..

10.04.2019 14:50

Svaka pohvala gosp. Vucicu na istrajnosti da uvazi tekovine demokratskih procesa i uvazi potrebe svih nasih naroda i narodnosti! Rjesenje treba biti naravno takvo da obe strane "zaboli".

VolkamoteAV

10.04.2019 14:56

Ide kod brata od tetke .. iz Kanade.

Nostradamus

10.04.2019 15:28

Vucic je rekao da nece ici u Brisel na nastavak dijaloga sa Tacijem.I sta sad se cudite pa nije rekao da nece ici u Berlin.

Tačno, i šta im je toliko trebalo da ga opet pozovu.

RE

10.04.2019 20:03

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.