Odgovor Reala: Varanu 9.000.000 evra godišnje!

Francuz će dobiti predlog za potpisivanje novog ugovora.  Real nudi Varanu dodatna 3 miliona, da li je dovoljno? Ako prihvati novi ugovor, Francuz će postati jedan od najplaćenijih igrača "kraljevskog kluba".

Fudbal 09.04.2019 | 12:00
Odgovor Reala: Varanu 9.000.000 evra godišnje!
Hoće Rafael Varan da ode, zatražio je od rukovodstva da ga proda u predstojećem prelaznom roku, navodno se zasitio igranja u Realu, smatra kako nije dovoljno poštovan, a onda su Madriđani rešili da uzmu stvari u svoje ruke i spremaju Francuzu novi ugovor, kako bi ga odvratili od ideje da napusti „Santjago Bernabeu“.

Prema saznanjima Asa, Florentino Perez će pred Varana staviti novi petogodišnji ugovor, u kome bi mu primanja skočila za više od 50 odsto. Trneutno zarađuje 5.800.000 evra i među najslabije je plaćenim zvezdama ekipe, dok bi ako se obaveže na saradnju do leta 2024. zarada otišla na 9.000.000 po sezoni. Što bi, računaju Perez i njegovi saradnici, trebalo da bude dovoljno da ga odvrate od namere da napusti klub.

Real je svakako planirao da narednog leta pozive Varana na poptis novog ugovora, jer sadašnji važi do 2022, međutim njegovo nezadovoljstvo i interesovanje Mančester junajteda i Pari Sen Žermena, koji bi bez problema mogli da mu ponude platu veću i od povišice u Madridu, nateralo je Pereza na brzu rekaciu. Sve u nameri da se ne bi raspao tandem sa Serhiom Ramsom, projektovan da „drži“ odbranu u narednih nekoliko godina.

Ako Varan, pak, ostane pri sadašnjoj odluci da napusti klub, Real će pokušati do dobro da unovči insistirajući na obeštećenju većem od 100.000.000 evra, a onda bi pažnju usmerio na Napolijevog defanzivca Kalida Kulibalija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar