Zaneti povodom spekulacija o Murinju i Ikardiju...

Potpredsednik Intera, Havijer Zaneti, je odgovorio na spekulacije u vezi sa Žozeom Murinjom i Maurom Ikardijem.

Fudbal 03.04.2019 | 18:15
Zaneti povodom spekulacija o Murinju i Ikardiju...
Trofejni stručnjak koji je trenutno bez angažmana se pojavio na humanitarnoj utakmici legendi Intera i Totenhema u Londonu.

“Uvek se sećamo Murinja po lepom, doživeli smo neverovatne trenutke zajedno. Svratio je da se javi i mi smo bili veoma prijatno iznenađeni. Hoću da kažem da on nije predvodio tim “Inter zauvek“, ulogu trenera je imao Frančesko Toldo. Murinjo je bio samo u poseti“, naveo je Zaneti.

Na pitanje da li bi Portugalac mogao da se vrati na klupu Intera, legendarni Argentinac je jasno odgovorio.

“Ne sviđa mi se priča o tome. To izgleda kao nepoštovanje prema Lučanu Spaletiju, koji se priprema za veoma važnu utakmicu protiv Lacija. Imamo deset utakmica do kraja prvenstva, one će odlučiti našu sudbinu. Nadamo se da ćemo uspeti da se kvalifikujemo za Ligu šampiona“, istakao je Zaneti.

Pitanje budućnosti ražalovanog kapitena Maura Ikardija je i dalje otvoreno, ali njega neće biti u utakmici protiv Lacija.

“Nemam šta da dodam. Stručni štab je doneo odluku da ga polako vraća u tim posle povrede. Nema ničega čudnog u tome. Mnogo se pričalo o svemu, ali je od svega najvažnije da se izborimo za mesto u Ligi šampiona“, rekao je Zaneti.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar