Tomić o detaljima i penalima: Da je bio Stratos...

"Analiza ove utakmice je da je Partizan pobedio jer je bio bolji u nekim detaljima - dva skoka u napadu i jer su bolje šutirali slobodna bacanja od nas", poručio je trener Crvene zvezde mts posle poraza od Partizana.

Košarka 31.03.2019 | 09:00
Tomić o detaljima i penalima: Da je bio Stratos...
I drugi put - drama!

Ovoga puta je uzbudljiva završnica u hali "Aleksandar Nikolić" pripala košarkašima Partizana koji su slavili 70:67 (34:27) i tako "opstali" u borbi za finale ABA lige pošto su izborili "majstoricu" narednog vikenda, pred navijačima crveno-belih.

Imala je ekipa Milana Tomića poslednji napad, doduše tek od četiri sekunde, ali je šut Dejana Davidovca za produžetak ostao samo na obruču...

"Još jedna teška utakmica, kao što je bila i prva. Analiza ove utakmice je da je Partizan pobedio jer je bio bolji u nekim detaljima - dva skoka u napadu i jer su bolje šutirali slobodna bacanja od nas", kazao je Milan Tomić i onda uputio poruku igračima.

"Ovo je druga utakmica da promašimo 10 slobodnih bacanja, u prošloj 12, na ovakvoj utakmici ne može da se promašuje!".

Istakao je da je odbrana odigrana "solidno", dok napadačkom igrom svoje ekipe "nije uopšte zadovoljan", pre svega jer smatra da njegovi igrači nisu na dovoljno dobar način "čitali odbranu" Partizana, čime, kako on kaže, nije ispoštovan dogovor iz svlačionice.

"Nije bilo dobro u prvom poluvremenu, a kad god smo dali loptu da se igra leđima bilo je nešto dobro. Zadnja tri minuta imali smo dobijenu utakmicu, ali eto dva skoka i neki detalji u napadu, pa smo izgubili. Idemo dalje, sledeća utakmica pred našim navijačima", kazao je Tomić koji nije delovao naročito zabrinuto zbog izjednačenja u seriji.

Utakmicu nije završio isključeni Stratos Perperoglu.

"Bio je u dobrom ritmu, igrao je dobro. Jedan od naših najboljih igrača na terenu. Morao je da izađe, dve namerne greške. Da je on bio na terenu možda bi bila bolja situacija".

Hoće li se oporaviti Reglend za naredni meč?

"To ćemo vas obavestiti u ponedeljak, utorak…", kratko je kazao Milan Tomić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar