Kakav crni odmor, tek si počeo da igraš!

Nekada prva igračica sveta, Ruskinja, Dinara Safina, oštro je kritikovala izjavu mladog grčkog tenisera, Stefanosa Cicipasa, da mu je potreban odmor.

Tenis 01.04.2019 | 15:30
Kakav crni odmor, tek si počeo da igraš!
Cicipas, koji je ove sezone stigao do polufinala na Australijan Openu rekao je posle poraza u Indijan Velsu od Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima da je umoran.

Cicipas je od početka godine igrao čak na sedam turnira, osvojio je Marsej, igrao u finalu Dubaija, da bi u Kaliforniji izgubio u drugom kolu.

"Njegova rečenica, 'treba mi odmor od tenisa', zvuči mi jako čudno. Pa on tek čini prve korake na ATP turu! Nikada nisam čula tako nešto od Rafaela Nadala, ili Novaka Đokovića. To mi je pomalo bizarno. Meni je to teško i slušati. Možete pomisliti, pa čak ni oni najbolji ne govore tako, da li onda on to sebe vidi boljim od Nadala?", zapitala se Safina.

Cicipas je ove sezone načinio značajan pomak. Godinu je počeo kao 15. teniser sveta, a trenutno je na desetoj poziciji. Najveća pobeda svakako je ona iz osmine finala na Australijan Openu kada je u četiri seta savladao Rodžera Federera, od kog je kasnije poražen u finalu Dubaija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar