Navijači pomažu VK Partizan pred meč sezone!

Vaterpolisti Partizana u petak uveče igraju revanš meč plej-ofa za opstanak u regionalnoj ligi protiv Solarisa iz Šibenika. Navijači kupuju ulaznice kao pomoć ugroženom velikanu.

Ostali sportovi 28.03.2019 | 20:15
Navijači pomažu VK Partizan pred meč sezone!
Utakmica sezone za Vaterpolo klub Partizan!

U petak uveče na Banjici (početak u 20 časova), crno-beli igraju protiv Solarisa u revanšu baraža za ostanak u Regionalnoj A1 ligi. U prvom susretu u Šibeniku bilo je 9:9.

Vaterpolo klub Partuzan je danima unazad pozivao navijače i ljubitelje ove igre da pomognu klubu i da kupovinom ulaznica pomognu da se bar pokriju troškovi organizacije ovog meča.

"Pozivamo vas da dođete i podržite voljeni Partizan, jer ste nam potrebni i želimo da zajedno ostvarimo uspeh. Uz vas je sve lakše! Kupovinom karata pomažete klubu", pisalo je u pozivu VK Partizan.

I mnogi navijači su "priskočili" u pomoć. Tako su klubovi navijača Partizana iz Pariza,Trebinja, Gajdobre, Kotora... kao i jedna od podgrupa organizovanih navijača iz Beograda kupili po 100 ulaznica, a isto je učinio i Rukometni klub Partizan. Navijački klub iz Pariza je tih 100 ulaznica, preko kluba, poklonio svima koji žele da dođu i bodre crno-bele.

Klub navijača Partizana iz Amsterdama je uplatio 100 evra na račun kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar