Radnik iz Srbije teško povrijeđen

Nova nesreća na benzinskoj pumpi “Slavuljica petrol” u Derventi. “Novosti” saznaju da je teško povređen 37-godišnji Milivoje Gligorić iz Loznice, radnik tamošnje firme “Profiko svetleće reklame”

Republika Srpska 27.03.2019 | 17:47
Radnik iz Srbije teško povrijeđen
Radnik M.G. (37) iz Srbije teško je povređen na benzinskoj pumpi u Derventi. Policijskoj stanici Derventa prijavljeno je da je radnik, u utorak, pao sa skele tokom izvođenja radova na pumpi, saopšteno je u sredu iz Policijske uprave Doboj.

Povređenom radniku su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci konstatovane teške povrede. Prethodno mu je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa i dobojskoj bolnici.

Policija je navela da su na uviđaju angažovani i republički inspektor rada i zaštite na radu, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

U UKC RS nam je rečeno da je M.G. (1982) u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen u utorak oko 18 časova.

- Pacijent je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intezivno lečenje. Prema rečima načelnika te Klinike dr Darka Golića pacijent M.G. je zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem ovog pacijenta su neizvesne - saopšteno nam je u sredu iz UKC RS.

“Novosti” saznaju da je teško povređen Milivoje Gligorić iz Loznice, radnik tamošnje firme “Profiko svelteće reklame”. Nesreća se dogodila na benzinskoj pumpi “Slavuljica petrol”, koja se 20. novembra prošle godine našla u plamenu za šta su osumnjičena dva njena radnika. Loznička firma je angažovana na obnovi pumpe, a prilikom radova, odnosno postavljanja limenih panela, Lazarević je pao na glavu sa merdevina sa gotovo tri metra visine.

(Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar