Grujić: Želim da ostanem u Herti!

Ali odlučuje Liverpul! Srpski fudbaler, Marko Grujić, izjavio je da bi voleo da ostane u Herti još dugo ukoliko Liverpul nema velike planove sa njim.

Fudbal 30.03.2019 | 08:00
Grujić: Želim da ostanem u Herti!
Grujiću pozajmica ističe na leto, kada bi trebalo da se javi klubu sa "Enfilda", ali je već sada izrazio želju da ostane u Berlinu.

"Osećam se komforno u Berlinu. Herta mi je dala veliku šansu da igram u Bundesligi, još sam mlad i, ako se izuzmu povrede, vreme u Herti je sjajno. Mogu da pokažem sve kvalitete", rekao je Grujić za "Bild".

Bivši đak Crvene zvezde ističe da mu je prioritet da nastavi da se razvija.

"Nažalost, ne odlučujem ja. Ukoliko bih odlučivao, ostao bih u Herti još godinu dana, možda čak i dve. Hoću da potvrdim ime i napredujem, a to je jedino moguće ako igram svaku utakmicu".

Isto tako, nema ništa ni da trajno postane fudbaler Herte.

"Herta je moj favorit. Voleo bih i dugo da ostanem. Ako ikada Liverpul bude želeo da me proda bilo bi sjajno kada bi došla ponuda Herte", rekao je Grujić, dodavši da je velika konkurencija u Liverpulu i da mu je u ovom trenutku najvažnije da igra.

Koliko se 22-godišnji vezista adaptirao u Herti najbolje govori izjava trenera Pala Dardaija da je "Grujić najbolji vezista tog kluba u proteklih 20 godina".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar