Mektić predao traženi izvještaj

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić dostavio je danas Predsjedništvu BiH informaciju u vezi sa navodima o aktivnostima hrvatske Bezbjednosno-obavještajno agencije i generalnog konzula Hrvatske u BiH o vrbovanju selefija za krijumčarenje naoružanja u BiH. Informacija je, kaže u izjavi za BN TV, povjerljivog karaktera.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


“Postupio sam po zaključku Predsjedništva BiH i dostavio im traženu informaciju vezano za upade obavještajne službe Hrvatske na prostor BiH. Dakle, Predsjedništvo BiH je o tome danas upoznato. Mogu da kažem samo da je informacija povjerljivog karaktera i da ne mogu da iznosim bilo kakve pojedinosti u javnost”, rekao je Mektić.

On je istakao da može da potvrdi sve one navode koje je iznosio prethodnih dana u javnosti.

“Mogu da potvrdim navode vezano vrbovanje određenog broja državljana BiH za prikupljanje raznih informacija unutar BiH, a između ostalog i za pokušaj vrbovanja jednog našeg državljanina da prenese, da kažem tako, određenu količinu oružja iz Doboja negdje na prostor Zenice”, istakao je Mektić.

BN TV

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

pravda

26.03.2019 14:53

najbolji ministar i covjek pravedan i drzise prava i zakona dragan mektic

Zato i nece opstati na politickoj sceni punoj lopova, lazova, nesposobnjakovica i ostale bagre sa kupljenim diplomama

zoran

26.03.2019 15:06

Ovako se ponaša odgovoran Ministar a ne kao Dodikov lukač koji godinu dana obmanjuje javnost i krije ubice Davids Dragićevića.

SAMO ISTINA

26.03.2019 15:12

Mektic najveci gospodin, veliki respekt i postovanje od svih gradjana Sarajeva. Svaka cast , hvala bogu kad imamo ovakvog ministra i Mirka Sarovica da dodam. Bitan je kvalitet a ne kako se ko zove. Puna podrska za gospodu, a Bakiru MINUS , nije ni za ovaca a ne za politicara magarac jedan

Sarajevo

26.03.2019 18:08

Pedja

26.03.2019 17:10

Svaka cast ministe!

MM

26.03.2019 21:13

Najbolji ministar ikada.Svaka mu cast.

K55

29.03.2019 11:17

Pomozimo ministru sa svim mogucim informacijama koje su od koristi za kompletno drustvo jer sad imamo sansu kad je takav covijek od postenja na toj funkciji.Ministre imas podrsku od velikog broja gradzana a zasluzan si sto otvaras oci i ostalim koji neke stvari neznaju ili nevide.HVALA MINISTRE

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.