Video - Ovo ni Mesi ne može: Od gola do gola i – gol!

Pogodak kakav se retko viđa u grčkoj trećoj ligi!

Fudbal 28.03.2019 | 16:00
Video - Ovo ni Mesi ne može: Od gola do gola i – gol!
Ništa Lionel Mesi, ništa Maradona, pravi majstor je – Lamin! Dok su čuveni Argentinci postizali golove tako što su od centra nizali rivale sve do mreže, fudbaler grčkog trećeligaša Fiovos Kremastisa je loptu uzeo u svom šesnaestercu i napravio neviđeni slalom.

Foivos je bio apsolutni autsajder, kao pretposlednji tim na tabeli grčke treće lige grupa 6, protiv domaćeg Pao Vardasa. Međutim, kao što znamo, ne pobeđuje uvek bolji na papiru, pa su žuti odneli sva tri boda sa ovog gostovanja – 1:0.

A, junak utakmice Lamin nije čak bio ni starter. Ušao je u igru na početku drugog poluvremena, gledao kako njegovi saigrači promašuju pet kolosalnih šansi, da bi u 75. minutu dočekao svoj trenutak slave.

Posle traljavog kornera koji je izveo Pao Vardas, Lamin je uzeo loptu u svom šesnaestercu, negde u visini penala i onda demonstrirao i kakvu ima brzinu i tehniku. Sjurio se ka mreži protivnika, prošao trojicu igrača, ostavio ih da gutaju prašinu, izveo dribling ispred gola i pogodio za 1:0!

Tako je ostalo i na kraju, a grčki mediji su dosta pažnje posvetili ovom pogotku, jer, kako pišu, bez premca je najatraktivniji u celoj sezoni svih osam grupa treće lige.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar