Ubijen brat Kevina Durenta!

Kliford Dikson, veliki prijatelj i usvojeni brat košarkaša Kevina Durenta, ubijen je ispred kluba u Atlanti.  Pucnjava ispred noćnog kluba završila se tragično.

Košarka 22.03.2019 | 18:45
Ubijen brat Kevina Durenta!
Tridesetdvogodišnji Dikson je upucan u četvrtak, prenela je američka polocija.

On je boravio u SL Laundžu, gde je slavio svoj rođendan, a kada je izašao na parking lokala oko jedan ujutru upucan je od strane nepoznatih počinioca, koji su pobegli sa mesta zločina.

Kliford Dikson je bio jedan od ljudi koji su imali najveći uticaj na karijeru i život Kevina Durenta, a sam igrač je njega istakao u prvi plan kada se obraćao javnosti povodom svoje MVP nagrade 2014. godine.

Kevinova majka, Vanda Pret, primila je Diksona u svoj dom kada je imao 16 godina, a od tada su on i Kej Di bili nerazdvojni.

Tužna vest stiže iz Sjedinjenih Država.

Klif Dikson, usvojeni brat jednog od najboljih košarkaša sveta Kevina Durenta (Golden Stejt), ubijen je u četvrtak u Atlanti vatrenim oružjem ispred jednog noćnog kluba gde je proslavljao svoj 32. rođendan.

"KD" je bio izuzetno vezan za Diksona koga je majka Vanda Durent usvojila kada je imao 16 godina, a od tada su Kevin i on bili nerazvojni.

Zajedno su igrali košarku u srednjoj školi, Kevin je bolje prošao i ostvario se kao zvezda NBA lige, a kada je dobio priznanje za MVP-a lige u delu govora govorio je i o svom bratu za koga je rekao da "mu svakog dana diže raspoloženje" i da je jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu.

Policija je navela da je napadač na Klifa Diksona pobegao sa mesta zločina, ali da će biti proverene sigurnosne kamere.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar