Bajern ulaže 200 miliona evra u tim!

Uprava Bajerna spremila je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba, Uli Henes.

Fudbal 24.03.2019 | 13:00
Bajern ulaže 200 miliona evra u tim!
Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmladjivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Hamesa Rodrigesa od Real Madrida, najavio je Henes.

"Ispred nas je daleko najveći investicioni projekat u istoriji Bajerna. Fudbal se promenio, sada se vrti više novca, ali trofeje donose igrača sa karakterom i harizmom", rekao jeHenes za "Bild".

Sigurno je da će Bajern srušiti rekordan transfer Korentina Tolisoa od 42 miliona evra i to ubedljivo, jer se očekuje dolazak Lukasa Ernandesa iz Atletiko Madrida za 80 miliona.

Već su završeni poslovi sa njegovim zemljakom iz Francuske Benžemenom Pavarom iz Štutgarta za 35 miliona, kao i sa talentovanim napadačem Jan-Fetom Arpom iz Hamburga za 2,5 miliona.

Sledeći je krilni napadač Lila Nikolas Pepe, za koga će Bajern takođe izdvojiti 80 miliona, a onda i Kalum Hadson-Odoi koga bi mogao da plati Čelsiju još 35 miliona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar