Srbin na motoru ubijen u sačekuši

Jugoslav S. (51) iz Beograda ubijen je u Johanesburgu u Južnoj Africi u subotu prije podne.

Svijet 19.03.2019 | 08:57
Srbin na motoru ubijen u sačekuši
Kako nezvanično saznaju "Novosti", prema posljednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati. Dvojica napadača su osumnjičena da su izletjela iz automobila i izrešetala žrtvu koja je u tom trenutku upravljala motorom.

Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, dijelu Johanesburga. Prema riječima svjedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima.

"Čuo sam šest hitaca. Jedan čovek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač sjeo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji - ispričao je očevidac za News24, koji nije želio da otkriva identitet plašeći se odmazde.

Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primijetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao - srednji prst.

Ekipa Hitne pomoći je stigla poslije desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je riječ o četvorici organizatora ove likvidacije.

(Novosti)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Eh

19.03.2019 09:46

U Juznoj Africi....

ODGOVORITE
Name

Re Eh

19.03.2019 11:17

... na motoru 51godina...?

Name

Komentar

19.03.2019 11:54

Garant neki fini gospodin...