Žena danima bila mrtva u stanu

Policija je nakon dojave stanara pronašla beživotno tijelo starice F. T. u stanu u centru Banjaluke, saznaje Srpskainfo.  

Republika Srpska 15.03.2019 | 14:50
Žena danima bila mrtva u stanu
Prema izjavama stanara beživotno tijelo starice danima je bilo u stanu, ali ga niko nije primjetio.

– Nažalost živimo u takvom vremenu da čovjek može umrijeti i da to danima niko ne zna. Tako je i u ovom slučaju. Kćerka od starice živi u inostranstvu, a mi stanari smo bili previše zauzeti svojim obavezama pa nismo ni posmilili da komšinica nije među živima – ispričao je stanar koji je želio ostati anoniman. 

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su pronalazak beživotnog tijela.

– Povodom dopisa koji ste  dostavili na internet adresu Policijske uprave Banjaluka, obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 13. marta 2019. godine u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Banjaluka, izvršili uviđaj u stanu u ulici Skendera Kulenovića, grad Banjaluka, gdje je pronađeno beživotno tijelo starije žene. Na osnovu izvršenog uviđaja te preduzetih mjera i radnji utvrđeno je da nema elemenata krivičniog djela, a izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama dostaviće se Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

(Srpskainfo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

dubioza

15.03.2019 15:33

TUGA TUGA TUGA TUGA. U kakvim vremenima živimo, brat za brata ne zna, komšija za komšiju. Koliko smo se otuđili.

ODGOVORITE
Name

Austrija

15.03.2019 17:46

Ovo je kraj svijeta Nase ljude kad vidim na ulici u austriji kodasu bozeme prosti poludili to bjezi od sopstvenoga naroda komsija zene su jedna velika 0 da te vidi komsija I nesmije te pozvat na kafu ako ona nije mrdnila repom stoße Tice Nasih gospodza ljudi. POSTENJE obraz pstovanje jedna velika 0

ODGOVORITE
Name

Kum

15.03.2019 19:29

Taj tkz.grad b.l. umire i ovako i onako. za mene nista cudno svako ovdje zivi samo za sebe.

ODGOVORITE
Name

Žalosno

16.03.2019 07:03

Daje ćerka prava ćerka daje nazvala mamu pa kad mama nedigne slušalicu toje znak da nešto nije u redu al djeca nisu košto su nekad bila. Žalosno

ODGOVORITE