Trampova kćerka u Srbiju došla zbog liječenja?

Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše Blic.

  • Magazin
  • Zabava


Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji.

Kako prenosi Blic, Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost. 

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju ćerka predsednika SAD, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove. 

"Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome", kratko je poručio Momir Dunjić koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

B 92
foto:internet

 

 
 
 

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.