Borjan produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Milan Borjan, golman Crvene zvezde, produžio je ugovor sa tim timom do 2023. godine.  Borjan: Rođendan, rekord, ali prvo novi ugovor! Sjajni golman obavezao se na vernost prvaku Srbije do leta 2023. godine.

Fudbal 09.03.2019 | 14:15
Borjan produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!
Ove sezone bio je čuvar mreže sa najviše odbrana u grupnoj fazi Lige šampiona, a bravurama među stativama često je donosio radost zvezdašima.

Borjan je produžetak saradnje overio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas", kaže Mrkela.

Borjan se tako pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću i Marku Gobeljiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

"Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima", rekao je Borjan.

Sjajni golman imao je i poruku za "delije".

"Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe".

Borjan je pozvao i sve navijače da ispune tribine "Marakane" u subotu od 18 časova protiv Zemuna.

"Vezali smo 51 utakmicu bez poraza u domaćem prvenstvu što mnogo znači, nadam se da ćemo protiv Zemuna da uđemo u istoriju Crvene zvezde. Mislim da će biti fenomenalna atmosfera, mngoo navijača, slavimo i 74. rođendan i nadam se da će doći veliki broj zvezdaša da nas podrži, a mi ćemo dati sve od sebe da im donesemo pobedu", završio je Borjan.

On je u Zvezdu stigao leta 2017. iz Ludogoreca, a branio je još za poljsku Koronu, niški Radnički, rumunski Vasluj, turski Sivaspor i Rad.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar