Uhapšen poznati voditelj

Poznati voditelj informativnog programa Slavko Beleslin napravio je, kako "Blic" saznaje, veliki incident na parkingu Beton hale sinoć oko jedan sat iza ponoći.

Srbija 08.03.2019 | 13:09
Uhapšen poznati voditelj
Naime, incident se dogodio u donjem delu grada, na parkingu popularne Beton hale, a izazvao ga je voditelj Slavko Beleslin koji je u jednom trenutku, kada se posvađao sa ljudima koji rade na parkingu, svojim vozilom marke "Tojota" preprečio izlaz sa parkinga.

- Oko jedan sat iza ponoći, u Karađorđevoj ulici, radnik Parking servisa prijavio je problem, a policija je odmah došla na lice mesta. Konstatovali su da je Slavko razbio prozor u kućici u kojoj sedi radnik, ali i da mu je staklo raseklo ruku. Policija je privela voditelja i dobio je krivičnu prijavu za uništavanje tuđe stvari - kaže izvor za "Blic".

Slavko je čak hteo da provali u kućicu radnika i počeo je da udara nogama i rukama po njoj.

U jednom trenutku, Slavko je razbio staklo i isekao ruku. Inače, pretpostavlja se da je razlog incidenta, navodno, to što voditelj u tom trenutku nije imao novac za parking. Policija je, kako saznajemo, došla na lice mesta, privela ga i napisala mu krivičnu prijavu.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dj

08.03.2019 16:44

POLICIJA.KRIMINA

ODGOVORITE