Muk u domu Jelene Karleuše

Dom Karleuša zavijen je u crno zbog smrti Divne Karleuše, koja je 3. marta pronađena u svom stanu. Posle teške bolesti, sa kojom se borila od 2016. godine, poznata radio voditeljka je preminula i ostavila tužne svoje najmilije.  

  • Magazin
  • Zabava


Prijatelji iz Makedonije stigli su da izjave saučešće, sa velikim buketom u rukama.Najbliži saradnici, prijatelji, rodibina i porodica uz Jelenu su u ovim teškim momentima.Zoran Birtašević, Jelenin PR došao je da izjavi saučešće porodici Karleuša. 

Pevačicina najbolja drugarica Jovana Dakić stigla je prva kod Jelene, i ne odvaja se od nje u ovim teškim momentima. Ona je sa suzama u očima uletela u Jeleninu kuću, vidno potresena.Ubrzo za njom je stigao i Divnin bivši suprug, Dragan Karleuša sa sinom Ivanom. Nakon tri sata provedenih sa Jelenom, njih dvojica su otišli sa Dedinja.Saša Popović došao je kod porodice Karleuša da izjavi saučešće sa suprugom Suzanom. Pored porodice i prijatelja, on je stigao među prvima od ljudi sa javne scene. Nakon što su izjavili saučešće porodici, napustili su dom Karleuše.

Pop diva najtužniju vest saznala je po dolasku na aerodrom, čim je stigla iz Austrije, jer su prijatelji odlučili da joj saopšte tek po sletanju, kako joj ne bi pozlilo u avionu. 

(Kurir)

 

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

XXL

04.03.2019 18:10

VELIKA STETA...AL BAS.

BALKANSKI TRAČEVI UBIJAJU. OGAVNO. JADNA ŽENA.

TRAČEVI UBIJAJU

05.03.2019 16:21

Vera

04.03.2019 18:40

Iskreno saucesce Jeleni,i Divninoj ostaloj porodici.Preran odlazak.Neka pociva u miru.

Zana

05.03.2019 15:19

Moje saucesce Jeleni i porodici

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.