Ovako govori prvakinja Evrope: Samo ZLATO!

Šampionski govor Ivane Španović koji jasno govori kakve su joj ambicije na svakom takmičenju. . .

Ostali sportovi 04.03.2019 | 11:30
Ovako govori prvakinja Evrope: Samo ZLATO!
U Glazgovu se intonirala "Bože pravde"!

Posle Praga i Beograda, Ivana Španović je zlatnu medalju namenjenu najboljoj skakačici udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu, stavila oko vrata i u prestonici Škotske pošto je u pretposlednjoj seriji ostvarila rezultat sezone.

Naša najuspešnija atletičarka je skočila 6,99 metara i tako pred poslednju seriju "obišla" do tada liderku takmičenja Nastasju Mirončik-Ivanovu iz Belorusije, kojoj sleduje srebro.

“Zaista sam presrećna. Ovo je moje treće zlato u nizu na evropskim prvenstvima u dvorani i srećna sam što sam ponovo uspela da budem najbolja kada je najpotrebnije”, rekla je evropska šampionka Ivana Španović u izjavi koju je preneo Atletski savez Srbije.

Naša šampionka je obavila i "fleš" intervju u Glazgovu sa novinarima koji prate prvenstvo.

"Zlato mi je bio jedini cilj", rekla je Ivana Španović.

"Došla sam ovde da ostvarim prvu poziciju i nisam želela da bude ikako drugačije. Znala sam da mogu da skočim bez problema i sedam metara, ali sam napravila mnogo grešaka. Čekala sam i čekala, a na kraju mi to nije trebalo. Uradila sam dovoljno da osvojim zlato", dodala je Zrenjaninka koja polako uspostavlja dominaciju Evropom u skoku udalj.

Slede Doha, pa Tokio... I tamo se nadamo medaljama!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar