Kej Si Rivers o 0/7 na debiju: Jedan od onih dana...

Za 13 minuta u igri, na svom dugo iščekivanom debiju, novi šuter Crvene zvezde mts, Kej-Si Rivers, nije uspeo ni da se "upiše" i bilo je lako videti koliko mu je to teško palo.

Košarka 04.03.2019 | 09:30
Kej Si Rivers o 0/7 na debiju: Jedan od onih dana...
Iz igre je šutirao 0/5, sa linije penala 0/2 i njegovi promašaji sa linije penala mogli su u završnici da skupo koštaju crveno-bele, ali je Branko Lazić bio na mestu da spreči Vanju Marinkovića da izjednači i odvede meč u produžetak.

Rivers je potišten napustio parket i takav i izašao pred novinare.

"Još mi je malo teško da nađem osećaj", počeo je Amerikanac razgovor s novinarima.

"Dok su ostali igrali Kup ja sam imao mesec pauze, promene i pokušaja da nađem hemiju. Malo je teško, a u ovako tesnim utakmicama je to potrebno, posebno da bih doprineo ekipi. Imamo još dosta prostora da napredujemo, pogotovo da bismo osvojili ABA ligu,ali pobeda je pobeda, bila ona na dva poena, jedan poen. Pobeda je najvažnija stvar".

Upitan za promašena slobodna bacanja, rekao je da je osećaj "frustrirajući".

"Mesec dana ste van, znate očekivanja svih, a onda ovakav nastup. Deset godina sam profesionalac i znam šta se traži. Kada imate određeni pristup i kada ne ide dobro, onda je na meni samo da nađem sebe. Mentalno sam OK, ali ovo je bio jedan od onih dana".

"Na treninzima je drugačije, stvari izgledaju drugačije ,ako gledate treninge naša hemija je u redu, ali tada igrate protiv svojih, a sada ste protiv drugog tima, 'pet na pet'. Još tražimo balans u rotaciji i svemu, pomalo je teško, ali svi smo profesionalci, odrasli smo i idemo dalje".

Kada će biti u stanju da doprinese?

"Sve radim da se pomažem što više. Radim mnoge stvari koje sam radio u Panatinauioksu, ali to je još proces", dodao je bivši bek Reala, Bajerna i Panate.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar