Jovančić: Video sam da ide u gol, ali...

Imao je dve velike šanse Dušan Jovančić. Jednom je Vladimir Stojković sjajno intervenisao, dok je drugi put lopta "prozujala" kraj stative.

Fudbal 03.03.2019 | 14:00
Jovančić: Video sam da ide u gol, ali...
Vodio je bitku s vremenom i dobio je.

Dušan Jovančić oporavio se od povrede na vreme i smogao snage da zaigra od starta u 159. "večitom" derbiju (1:1), a iako je po vokaciji "zadnji vezni" našao se u dve ozbiljne prilike sredinom drugog poluvremena kada je Zvezda bila u naletu.

Prvo je glavom probao posle kornera kada je fantastično intervenisao Stojković, dok je drugi put šutirao malo pored gola iskusnog čuvara mreže.

"Video sam da lopta ide u gol, ali ju je Stojković dobro izvadio. Moramo da zaboravimo ovaj meč, ne zato što je bilo loše, već da bismo se okrenuli narednim", kazao je pouzdani vezista Crvene zvezde koji je zamenjen u finišu meča kada mu je ponestalo snage.

Posle njegovih propuštenih šansi, izjednačenje rezultata je doneo Milan Pavkov u 78. minutu, a do kraja susreta se rezultat nije menjao.

"Ne možemo da budemo zadovoljni, verujem da i Partizan nije. U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji, promašili dosta šansi. Remi je na kraju i realan", zaključio je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar