Solarijev pogled nakon 0:3 u El Klasiku...

Igrali smo vrlo dobro! Argentinac pred novinarima, a povod je novi El Klasiko.

Fudbal 02.03.2019 | 12:45
Solarijev pogled nakon 0:3 u El Klasiku...
Jedan El Klasiko je iza nas, a drugi ispred nas. Real Madrid je izgubio od Katalonaca s 0:3 na svom terenu pa sada novi susret u Primeri očekuje nadajući se da može da popravi stvari. Na konferenciji za medije Santijago Solari je odgovarao na pitanja novinara i istakao da je njegov tim igrao vrlo dobro iako je izgubio s 0:3.

"Teško je to reći kada se pogleda rezultat, ali igrali smo vrlo dobro", rekao je Solari.

Real ima male šanse da dođe do titule u Primeri ove sezone, ali bi pobeda nad liderom svakako mnogo poboljšala sadašnju situaciju.

"Spremni smo da se borimo i uzmemo bodove. Ući ćemo u meč sa najvećim mogućim entuzijazmom, ali sa istim duhom. Trudimo se da unapredimo neke stvari. Treneri rade na stvarima koje mogu ili da prorade ili ne. Dali smo sve od sebe da prođemo u finale Kup Kralja, ali sada mislimo o ligi".

Tražili su španski novinari da Solari da svoje viđenje igre Vinisijusa Žuniora.

"Uvek volim da gledam dobre strane onoga što igrač radi. Vinisijus ima mnogo pozitivnih stvari u igri, doneo nam je dosta našoj igri. Uvek je spreman da se žrtvuje, ima želju da uči i kreativan je. Učinio je to dosta toga za kratko vreme, važno je da ga podržimo i da nastavimo da se fokusiramo na dobre stvari".

Dakle, Solari je izašao pred novinare i potrudio se da izgovori što više “opštih mesta” ne želeći da pruži pravi odgovor na pitanja koja muče navijače Reala.

Možda će taj pravi odgovor uslediti na terenu večeras od 20.45 časova kada se na stadionu Santjago Bernabeu ponovo sastaju Real Madrid i Barselona.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar