Mladić iz Sombora pronađen mrtav

Nebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je danas mrtav na njivi na putu Sombor – Subotica.

Srbija 27.02.2019 | 17:52
Mladić iz Sombora pronađen mrtav
Prema prvim informacijama, on je upucan u grudi i u glavu. Nebojša je posljednji put viđen 9. februara kako izlazi iz svoje kuće.

Kao i sve prethodne i taj dan proveli su mirno i uobičajeno. Nebojša se čuo sa kumom jer je dobio kumče i planirao je da uskoro vidi bebu.

Otac i brat su čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje. Od tada ga više niko od njegovih nije vidio. Porodica se organizovala i obilaze sva mjesta na kojima bi mladić mogao biti.

"Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gdje da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga – kazala je Radmila Karan i još dodala da je uvjerena da bi joj se sin javio da može.

Čudno je i to što Nebojša nije sa sobom ponio telefon, budući da se, prema riječima njegove majke, od njega nije odvajao.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Muka

27.02.2019 17:09

SVAKO SVOJU MUKU MUCI..NE GOVORI NIKOME I ETO TRAGEDIJE.

ODGOVORITE
Name

Strašno je

27.02.2019 18:04

E žalosti božje, kad tako lako oduzmu život mladima neki neljudi, otrgnu ga i nikom ništa.

ODGOVORITE
Name

Dora.

27.02.2019 22:24

Sveće se to vratiti, Čovjek nema pravo oduzeti život Čovjeku, Jel nije muga ni davo; Samo ima Bog pravo uzeti život jelgaje Bog dao.