Karleuša tema diplomskog rada

Nakon porno skandala srpska pjevačica pohvalila se novim "dostignućem"

Zabava 27.02.2019 | 07:30
Karleuša tema diplomskog rada
Srpska pjevačica Jelena Karleuša postala je tema diplomskog rada jednog studenta iz Zagreba.

Karleuša, oduševljena što je poslužila kao inspiracija, pohvalila se tom viješću putem Instagrama.

Tema diplomskog rada glasi "Celebrity dominacija na prostoru bivše Jugoslavije: slučaj Jelene Karleuše" .Njeni fanovi su oduševljeni storijem, no ako ikada pročitaju diplomski rad možda promijene mišljenje.

(SB)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

goran

27.02.2019 13:46

Fascinantan je njen mentalni sklop. Ona ce ovo shvatiti kao pozitivno. Treba te neurone izucavati, pa mozda nadju neke nove stvari za zastitu od stresa. Karleusa antidepresive.

ODGOVORITE
Name

Diplsocp.

28.02.2019 13:16

Ne znamo ste ce profesori od studenta konkretno treziti? U kom pravcu rad treba da ide. Kako vidimo Karleusa je vec odusevljena sto je postala tema diplomskog rada. Sta recimo ako profesori budu trazili razradu teze "Karleusa u sistemu opstih vrijednsti ponasanja". Ili, "Karleusino ponasanje u javnosti i uticaj na mlade". Ili, " uticaj medina na stvaranje "zvijezda". Ili, "kako se postaje "zvijezda" bez da se obrazujes i ucis". Ili, "koje su to osobine ponazanja Karleuse, koje bi trebali biti uzor mladima"? Ne znamo da li bi Karleusa bila i tada odusevljenja, rerzltatima razradjenih navedenih teza.

ODGOVORITE
Name

Reuf

01.03.2019 21:51

Tema gog diplomskog rada je trebala da bude "Karleušin mozak i uticaj njenog mozga na samu sebe"...mislim da bi se o tome moglo pisat godinama!!

ODGOVORITE