Policija uhapsila pljačkaša

Udruženje “Mozaik prijateljstva” iz Banjaluke opljačkano je u nedjelju.

Republika Srpska 25.02.2019 | 13:59
Policija uhapsila pljačkaša
Kako “Nezavisne” saznaju iz udruženja je ukradeno oko 4.000 KM, a osumnjičeni je uhapšen sinoć.

Miroslav Subašić, sekretar Udruženja građana Mozaik prijateljstva, rekao je da su ovaj vikend organizovali humanitarni turnir “Fudbalom do hlejba” na kome su prikupili 80 paketa pomoći za najsiromašnije.

”Jedan dan organizujete naljepši događaj u gradu, a već sljedećeg dana ste opljačklani. Ne znam ko može da krade od sirotinje”, rekao je Subašić.

Dodao je da ukradeni novac za javnu kuhinju, javno kupatilo, Centar za stara lica i nabavku ogreva.

Iz Banjalučke policije rekli su za “Nezavisne” da je u Ulici Meše Selimovića, policija  sinoć uočila muško lice koje je nakon toga počelo da bježi biciklom.

On je sustignut i uhapšen, a policija je kod njega pronašla 4.000 KM i druge predmete pogodne za izvršenje krivičnih djela.

"Jutros oko 7.20 časova Policijskoj upravi Banjaluka prijavljeno je da je u ulici Cara Lazara iz jednog udruženja otuđen novac u iznosu od oko 4.000 KM", rekli su iz policije.

Naveli su da se lice koje je sinoć uhapšeno može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teška krađa, koja je jutros i prijavljena.

Nezavisne, saznaju da je uhapšen Elmir Šakonić (48).

(Nezavisne novine/BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

a joj

25.02.2019 13:18

SUBASICU...VLAST NA SVIM NIVOIMA KRADE OD SIROTINJE..OD PRESJEDNIKA MJESNE ZAJEDNICE PREKO POSLODAVACA DO DODIKA KOJI DANAS KAZE DA SU NAJBOGATIJA PORODICA...I OPET STE OD SIROTINJE SKUPILI ZA JOS VECU SIROTINJU..

ODGOVORITE
Name

Turnir

25.02.2019 14:38

E turnir je posebna prica, ok za inicijativu turnira, ali sve ostalo oko organizacije istog je bilo čista nula. Ekipa koja je osvojila, drugi dan dovela profesionalce, od kojih mnogi nisu bili na spisku prvog dana, da bi se toliko pojacali da su na kraju osvojili, pitam se zasto se takve stvari moraju desavati cak i na humanitarnim turnirima!?

Name

Dh

25.02.2019 15:48

VLADA.DOLE.KRIMINAL.DOLE

ODGOVORITE