Ljulj: Ne mogu da zamislim ACB ligu bez Real Madrida!

"Ali, uskladićemo se sa odlukom kluba", kaže košarkaš Kraljevskog kluba.

Košarka 02.03.2019 | 10:30
Ljulj: Ne mogu da zamislim ACB ligu bez Real Madrida!
Igrači Real Madrida će ispoštovati svaku odluku koju Uprava kluba donese vezano za napuštanje ACB lige. O tome je govorio najvažniji igrač Reala Serhio Ljulj.

Naravno, u pitanju je veliko neslaganje Real Madrida s odlukama sudija u finalu Kupa Kralja.

"Lično ne mogu da zamislim ACB ligu bez Real Madria. Ali, mi smo RealMadrid i mi igrači ćemo se uskladiti sa bilo kojom odlukom koju klub donese", rekao je Ljulj za madridski As.

Posle poraza od Barselone počelo je sa pričom o napuštanju lige od strane Kraljevskog kluba. I Real to planira da uradi ako ACB liga ne prizna zvanično grešku.

"Pretplaćujem se na sve što je naš trener rekao. Moramo da budemo profesionalci u ovom momentu. Bila je ovo teška i komplikovana sedmica. Snimci su tu i svako će imati svoje mišljenje. Sve dalje odluke tiču se poslobanja kluba", rekao je Ljulj.

Ukoliko se Real odluči da više ne igra ACB ligu, to jest da je ne igra sledeće sezone, najrealnija opcija bi bila da Kraljevski klub igra samo Evroligu.

To je suprotno statutu Evrolige, ali kao što je Đordi Bertomeu već ranije i rekao - Evroliga nije federacija, već kompanija. Tako da bi se propisi lako uskladili da idu na ruku Real Madridu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar