Obilježena slava vrtića u Loparama

Dječiji vrtić "Lopare" proslavio je svoju krsnu slavu – Sveti Simeon i Ana.

Republika Srpska 19.02.2019 | 09:38
Obilježena slava vrtića u Loparama
Direktor vrtića Daniela Cvijanović čestitala je slavu i poželjela djeci da im dani budu ispunjeni radošću i osmijesima."Imamo preko 60 djece raspoređenih u tri uzrasne grupe", rekla je direktorica vrtića. Ona je navela da je za pripremni program pred polazak u školu prijavljeno 15 djece i da će rad sa tom grupom trajati od 1. marta do 30. maja.

Kum slave bio je Ljubiša Cvijetinović, otac trojki koje pohađaju vrtić."Moja djece idu tri godine u vrtić i jako sam zadovoljan uslovima i kvalitetom usluga", rekao je Cvijetinović.

Prije slavskog obreda, kojem su prisustvovali predstavnici opštine Lopare i Doma zdravlja u toj opštini, te vrtića iz Bijeljine i Ugljevika, predstavnici političkog i društvenog života opštine, polaznici Vrtića "Lopare" izveli su predstavu koju su pripremili sa vaspitačima.

Vrtić "Lopare" počeo je sa radom 1980. godine, kada je i izgrađen objekat vrtića. Prošle godine urađena je rekonstrukcija ustanove, a Vrtić je dobio novi i moderniji izgled. 

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jedinstveni su

19.02.2019 15:11

Djecu treba učiti od malih nogu vjeri i tradiciji, što vremenom postane dio njihovih bića. Ovakva slavlja će oni pamtiti cio život, što je dar za dušu, a zalog za budućnost.

ODGOVORITE