Kraj Kepernikove "sapunice"!

Borac protiv rasizma se nagodio sa NFL ligom! Nekadašnji kvoterbek San Franciska, Kolin Kepernik, koji je verovao da nema ugovor u NFL zbog protesta oko rasizma, našao je zajednički jezik sa čelnicima lige.

Ostali sportovi 19.02.2019 | 17:45
Kraj Kepernikove "sapunice"!
Kepernik je dospeo u žižu javnosti kada je javno protestovao zbog rasne nejednakosti u SAD, a svoje nezadovoljstvo je iskazao klečanjem za vreme intoniranja himne, kao i podizanjem pesnice u vis.

Tridesetjednogodišnji igrač nema tim od marta 2017, a i sam je verovao da postoji zavera vlasnika NFL franšiza kao i čelnika lige da on ne sme da dobije ugovor u bilo kojoj od 32 ekipe. 

Kako je objavljeno, pravni zastupnik Kolina Kepernika i zastupnici NFLa našli su zajednički jezik nakon višemesečnih razgovora. Kako se dalje navodi, ishod neće biti objavljen zbog potpisanog ugovora o poverljivosti i neće biti daljih izjava na ovu temu ni od strane lige ni od strane igrača. 

Erik Rid, defanzivac Karolina Pantersa, bio je prvi igrač koji je pružio podršku Keperniku i on se takođe nagodio sa ligom, a čelnici lige su izjavili da im je drago da Rid ima novi posao i da se nadaju da će ista sudbina snaći i Kepernika. 

Već se uveliko priča o dogovoru koji je Kepernik napravio sa ligom, neke priče idu toliko daleko da se spominju cifre od 50 miliona dolara.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar