Votford prvi do četvrtfinala FA kupa!

I to iz jedinog šuta u okvir gola. . . !

Fudbal 16.02.2019 | 00:07
Votford prvi do četvrtfinala FA kupa!
Kvins Park Rendžers zaređao je pet poraza u Čempionšipu, prvenstveni meč nije dobio sredine decembra i bilo je zaista nerealno očekivati da tim s takve forme i moralnog statusa napravi nešto više protiv Votforda. Momci sa Vikaridž rouda postali su tako prvi četvrtfinalisti FA kupa, najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu, što im je pošlo za rukom drugi put u poslednje četiri sezone: na Loftusu, KPR - Votford 0:1. 

Utakmica kao utakmica biće zaboravljena koliko ujutru, s obzirom da se fudbala zaista nismo nagledali. Oba tima kao da su gledala samo kako da ne prime gol, zbog toga za 90 minuta samo dva udarca u okvir gola. Oba tima?! 

Na sreću gostiju jedan od ta dva šuta završio je iza leđa golmana domaćeg tima. Opalio je Etjen Kapue, onako iz prve, i to nakon što se lopta do njega slučajno odbila. Lopta kroz "šumu nogu" donji levi ugao za konačnih 0:1. 

Od favorita na terenu sutra samo Mančester Siti, a derbi ove runde na programu je u ponedeljak na Stamfordu Bridžu, gde dolazi Mančester Junajted. 

FA KUP - OSMINA FINALA

Petak:

KPR - Votford 0:1 (0:1)
/Kapue 45+1/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar