Gazda Panate o gaćama: Izvinite svi, osim Olimpijakosa!

"Ovo je moje javno izvinjenje", rekao je prvi čovek Panatinaikosa posle svog neprihvatljivog ponašanja u derbiju.

Košarka 14.02.2019 | 21:20
Gazda Panate o gaćama: Izvinite svi, osim Olimpijakosa!
Kontroverzni gazda velikog Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, nije propustio priliku da ove nedelje ponovo izazove brojne komentare, nedoličnim gestom u derbiju protiv Olimpijakosa.

Kada su se atinski crveno-beli povukli iz Panatine dvorane, napustivši meč u trećoj četvrtini zbog nezadovoljstva suđenjem, naslednik braće Janakopulos, vlasnika najveće grčke farmaceutske kompanije, prišao je klupi na kojoj su sedeli igrači Pirejaca i ostavio ženske gaćice.

Naravno, skandalozni derbi postao je u tom trenutku još neprijatniji, a Janakopulos je dan posle shvatio da je pogrešio i preterao, koliko god to teško prevalio preko usta.

"Mislim da nije fer da pridajemo toliku pažnju pogrešnom potezu. Zaista sam bio 'pukao' van svih granica. Hoću da se izvinim čitavom košarkaškom svetu, izuzev Olimpijakosu", izjavio je on.

"Bio je to šaljiv gest. Ako je to bilo toliko loše, spreman sam da trpim posledice. Ovo je javno izvinjenje igračima Panatinaikosa, jer je moj gest stavio u drugi plan pobedu, koja je izborena na terenu, kao i divne navijače koji su prisustvovali utakmici", dodao je Janakopulos.

U finalu grčkog kupa igraće Panatinaikos i PAOK.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar