SDS se obratio građanima Doboja

Gradski odbor SDS Doboj obratio se građanima tog grada, navodeći da sada imaju priliku da izaberu svog gradonačelnika.   

Republika Srpska 11.02.2019 | 12:35
SDS se obratio građanima Doboja
Proglas SDS-a upućen građanima Doboja prenosimo u cjelini:

- Poštovani sugrađani,

sada nam se pružila prilika da biramo između dva kandidata, jednog koga je kandidivala Srpska demokratska stranka u čijim redovima danas nema nijednog dosadašnjeg funkcionera, ni poslanika, ni ministra, ali ima puno poštenih i čestitih domaćina sa Кrnjina, Ozrena, Vučijaka, Trebave i grada i kandidata grupe okupljene oko Uroša i Obrena koju između ostalih čini još i Nenad Paleksić, predsjednik gradske Izborne komisije i Mladen Mićić, član te iste komisije.

Ova druga grupa organizuje i provodi ove izbore. Ova grupa vodi ovaj grad poslednjih deset godina.

Ako ste zadovoljni stanjem u kojem se grad nalazi, ako vam ne smeta da Obrenov sin rukovodi Vodovodom i vozi luksuzni audi Q5, ćerka direktoruje JZU Dom zdravlja, pastorka načelnikuje Odjeljenjem za prostorno uređenje a njen suprug gradskom skupštinom, ako vam ne smeta da plaćate cijenu grijanja i vode uvećanu za 30% vaš izbor je Obren, Uroš i pomalo Jerinić.

Кandidat koji Vam nudi SDS u tom slučaju nije vaš izbor, kaže se u saopštenju Gradskog odbora SDS-a.

BN TV

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

redovno

11.02.2019 11:40

Kad god su lokalni izbori u BiH u Bijeljini,Ugljeviku,Loparama i Doboju redovno pobjeđuje SDS. Sad kad je Dodik obrlatio Obrena Petrovića nadajmo se da će pobijediti ko je ostao u SDS-u u Doboju.

ODGOVORITE
Name

Zvornik

11.02.2019 12:04

Mislite li onog Rokstera iz Zvornika istjerati iz SDS-a? Bibok je otišao kod papka, ne znam šta čekate?

Name

Zoran

11.02.2019 18:47

Mislim da bi bilo poštenije da su ovi kandidati i sam SDS uputio izvinjenje narodu što su oni tog Petrovića kandidovali godinama i podržavali kao gradonacelnika. Misli da kod normalnih odnosno većine građana to pljuvanje i optuzivanje za bahatost izaziva kontra efekat. Taj Petrović je juče bio podržavan od SDSa kao primjer a danas odjednom lopov. Svi mi grijesimo ali kad čovek prizna grešku onda je to drugačije. Mislim da SDS javno kaže da je pogrešio što je podržavao tog Petrovića koji je bio i juče isti kao i danas bahat i biran većinom uz podršku muslimana.

Name

Rogatičanin

11.02.2019 11:48

Šajinovič je jedan predivni, kulturni, obrazovani mladi gospodin, političar nove generacije; Dobojlije: nemojte da ogriješite dušu glasajući za kriminalce i hohštaplere, glasajte za ovom gospodina!

ODGOVORITE
Name

dobojlije

11.02.2019 12:40

Zbog ne odgovornosti i bahatosti Obrena Petrovića i njegovih poslušnika je smrtno stradalo 11, uglavnom starih i iznemoglih, osoba u majskim poplavama 2014. godine. I pričinjena materijalna šteta od poplava je mogla biti umanjena da se Obren Petrović odgovorno ponašao prema dobojlijama. Da su, policija, tužilaštvo i sud odradili svoju obavezu odavno bi bio okončan krivični postupak protiv Obrena i dr. i nalazili bi se na izdržavanju zatvorske kazne, a nebi i dalje izluđivali dobojsku sirotinju. Njegova sposobnost je manipulisanje sa narodom, pa je po istoj metodologiji osposobio svoje regrutovane sledbenike, Borislava Jerinića, Nebojšu Narića, Dragana Vasilića, Jošića, Mićića, Paleksića, Devića i druge „parazite“ i društvene propalice. Obrenova specijalnost je reketiranje. Za izuzetne napore u reketiranju male i velike, državne i privatne i svake druge privrede Obren Petrović je, i više nego zaslužan, dobio nagradu „prvi reket Doboja“. U velikoj konkurenciji njegovih timskih igrača Obren se istakao temeljnim uništavanjem Doboja i reketiranjem svega što se može ucijeniti. U narodu se zna da tamo gdje on udari reket, tamo sreće više nema, zato i imamo tako veliki broj uništenih i upropaštenih firmi, a svi oni investitori koji bi možda i došli i otvorili nova radna mjesta u Doboju, izbjegavaju ovaj grad u širokom luku, zato što znaju da Dobojem upravlja udruženje reketaša na čijem čelu se nalazi dobitnik naše nagrade, Obren Petrović! Krajnje je vrijeme da se istražni i sudski organi probude i da počnu raditi svoj posao inače uće u sramotnu istoriju da su u službi manipulanata, reketaša i ubica sopstvenog naroda. Doboj, od regionalnog centra, je odavno postao „mrtav grad“. Dobojlije, ako žalite svoju i drugih djecu onda svi na noge i spriječite izbornu krađu u Doboju i dajte glas Nebojši Šainoviću i ne samo glas već spriječite Obrenovu hobotnicu da ne ometa rad tog mladog intelektualac, da sa svojim saradnicima pokuša Doboj vratiti iz „mrtvog grada“.

Name

Pozdrav iz Banjaluke

11.02.2019 11:52

Sad jos vise ubijedjen u pobjedu SDSa u Doboju i u pobjedu PDPa u trebinju.

ODGOVORITE
Name

GACKO

11.02.2019 11:53

Dobojlije iTrebinjci,vi imate novu šansu,ne proopustite je!

ODGOVORITE
Name

Sds

11.02.2019 12:59

A ko mu je sve to dozvolio predhodnih 10 godina? I od koga je dobijao podrsku?

ODGOVORITE
Name

Petar

11.02.2019 13:27

Dozvolilo mu je tužilaštvo u Doboju, kojima je pozapošljavao supružnike i djecu u gradsku upravu kao protivusluga. Taj se dripac sam odmetnuo, nad njim je samo država imala kontrolu. A sada to valjda svi shvataju.

Name

posavski gonic

11.02.2019 13:06

Obren je zlo

ODGOVORITE
Name

Rašo

11.02.2019 13:15

Pozivam članove biračkih odbora i posmatrače da samo rade pošteno. Sjetite se samo koliko ima vaših prijatelja, rođaka i sugrađana koji ne mogu ući u odbore, zaposliti se i slično. Sjetite se samo koliko ste se vi ponizili, kumili, molili, platili pića, ručkova i ko zna šta još, kojekavim stranačkim "šušama" i uhljebima, naslušali raznih obećanja i laži smao da dobijete posao. Sjetite se koliko vaših poznatih i nepoznatih sugrađanja nije imalo tu sreću ili nije htjelo da se ponižava. Zato na izborima radite pošteno pa neka bar sa glasačkih mjesta prema GIK-u i CIK-u ode volja naroda. A šta če oni uraditi njima ostavite na dušu. Vrijeme je da dođemo sebi, jer stvarno smo propali. Dno više nij na dnu nego je sa svih strana. Pozdrav.

ODGOVORITE
Name

Gogi

11.02.2019 13:25

Uvazeni Sajinovicu. Cuvaj se samo izbornog inzinjeringa. Spremaju veliku kradju.Obrena Petrovica sin narkoman je dosao u Focu 2008 g. Sa sluzbenim vozilom opstine vw Golf5 crne boje i sa nekoliko hiljada maraka u dzepu.Da proslavi rodjendan svog prijatelja iz Vranjaka tj.Koprivne.Posto su zajendo igrali fudbal u FK.Partizan Koprivna il Vranjak nisam siguran.To je bilo prosipanje sile po Foci bacanjr para konobarima na tacne lupabje flasa itd.Medjutim taj isti klub u Foci drze Malo zesci momci koji su istog narkomana Petrovica izbacili napolje nakon polupabog pica.To je slika nase vlasti u Doboju u tom periodu bilo nas je najmanje 20 studenata Medicinskog fakulteta iz doboja koji nisu ni u kom slucaju dali stipendije tim istim studentima.

ODGOVORITE
Name

re

11.02.2019 17:00

A sto to nisi napisao dok je Obren bio u SDS?

Name

Ilija

11.02.2019 19:24

Ko kaže da nije govorio?! Govorio je, ali niko ga nije slušao.

Name

milica

11.02.2019 13:46

KAKO SAMO ZA 5 MJ. PROMIJENISTE MISLJENJE .DO TAD VAM JE OBREN BIO NAJ BOLJI .

ODGOVORITE
Name

Borko

11.02.2019 14:22

Promjenili se ljudi u SDS Doboj, promjenilo se mišljenje.

Name

Ako ce

11.02.2019 16:52

Provjeriti sve lažne diplome pocev od socijalne ustanove pa do ostalih dobro plaćenih radnih mjesta.imace i moj glas.a to su znači sve njegove bivše a i sadašnje stranačke kolege.velika bagra vlada u doboju i davno je narod trebao okrenuti plocu

ODGOVORITE
Name

DOBOJLIJA

11.02.2019 23:03

Članovi Gradske Izborne Komisije Doboj otvoreno su se svrstali na stranu kandidata obrena uroša jerinića i to svakodnevno demonstriraju.Instruišu članove biračkih odbora i posmatrače ispred lažnih nezavisnih kandidata i ohrabruju ih na vršenje izborne prevare i krađe tvrdeći da imaju policijsku i tužilačku zaštitu.Da bismo razbili tu grupu lopova i prevaranata moramo u što većem broju izaći u nedjelju 17.februara i dati glas ZA Nebojšu!

ODGOVORITE
Name

Miroslav

14.02.2019 01:21

Pa Seljaci sto ne objavite naj naj izkrniju poruku bojitese Dodika