Hadžići: "Ovo je jedan horor"

- Ovo je jedan horor, strahuju za svoje živote.

Bosna i Hercegovina 11.02.2019 | 07:32
Hadžići: "Ovo je jedan horor"
I dalje traje potraga za odbjeglim ubicom Edinom Gačićem, koji je subotu ubio policajca Mahira Begića, a prošli ponedjeljak i Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica.

Ekipa "Dnevnog avaza" posjetila je sinoć lokalitet kod Ušivka u Hadžićima i uvjerila se kakva je situacija na licu mjesta.

Ono što smo zatekli jeste da su pogašena sva svjetla na kućama, što je posebno jezivo, ako se uzme u obzir dešavanja od dan ranije.

Takođe na ovom lokalitetu nije uočeno ni prisustvo policije.

Podsjećamo, policijski komesar MUP-a KS Mevludin Halilović je za Avaz.ba kazao da više stotina policajaca traga za ubicom Edinom Gačićem.

Na ulicama Hadžića su primjetna policijska vozila, kao i patrole na raskrsnicama.Građane na koje smo naišli večeras su nam kratko kazali da je ovo jedan horor i da strahuju za svoje živote.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

sabrija

11.02.2019 09:11

On nije ubio policajca vec lice koje radi u policiji,ovo sto se danas smuca po ulicama i nije policija,vec privatna oruzana sila koja je u skuzbi ulicnih i foteljaskih krimosa!Prav e svojim npojavljivanjem nenormalnu atmosferu,ima ih na svakom koraku,nosaju one pistoljage!Neku vece se setam po varosici i srei sam ih desetak

ODGOVORITE
Name

TAČNO

11.02.2019 10:41

I ona dva policajca,a i ovoga su ubili neki kriminalci iz policije i nikad se nece otkriti ubice!

Name

синип

11.02.2019 12:03

Додик је крив. :-)

Name

Direkt

11.02.2019 10:52

A od radijacije ne strahujete?

ODGOVORITE