Amerika mu draža i od žene

Ako bi mi Amerikanci rekli da ne spavam sa svojom ženom tri dana, ja neću spavati tri mjeseca jer su nam oni pomogli za nezavisnost Kosova. Da Amerika potpuno griješi, iako ja smatram da griješi i da se ne treba ukinuti taksa, mi ne smijemo da dozvolimo da nam Amerika okrene leđa – rekao je Miljaim Zeka, prenosi Gazeta Express.

  • Vijesti
  • Srbija


Poslanik kosovske skupštine Miljaim Zeka “briljirao” je sinoć u emisiji “Slobodna zona”, priznavši praktično da mu Amerika “kroji život”, pa čak i onaj bračni.

Govoreći o taksama od 100 odsto na srpske proizvode i pritisku Amerike na prištinske vlasti da se one ukinu, Zeka je rekao da je protiv njihovog ukidanja, ali i da kosovska vlada ne treba da dozvoli da joj Amerika okrene leđa. Otišao je dotle da vrlo slikovito objasni koliko je podrška SAD važna.

Ako bi mi Amerikanci rekli da ne spavam sa svojom ženom tri dana, ja neću spavati tri mjeseca jer su nam oni pomogli za nezavisnost Kosova. Da Amerika potpuno griješi, iako ja smatram da griješi i da se ne treba ukinuti taksa, mi ne smijemo da dozvolimo da nam Amerika okrene leđa – rekao je Miljaim Zeka, prenosi Gazeta Express. 

On je još rekao i da nema razloga za kupovinu srpskih proizvoda, “kada je poznato koliko zla je Srbija počinila kosovskoj državi”.

– Mi nismo učili našu djecu da ne kupuju srpsku robu. Srbija nas je toliko silovala i toliko nas ucjenjuje, nemamo razloga da kupujemo srpsku robu kada možemo kupovati robu iz Albanije, Makedonije… – rekao je on.

(Blic)

KOMENTARI8
POŠALJITE PORUKU

Milko

09.02.2019 16:49

pa covjek se zove Zeka(n). Sta drugo ocekivati?

realno

09.02.2019 17:01

Svima je draža

Neđo.9.2.2019

09.02.2019 17:13

Zeko dolazi đavo po svoje,polako ćeš ti u,Tiranu.Tamo tije mesto sa indijancima jer ste zaostali 1000 godina za civilizacijom.Još imate u toj zaostalo državi benzinske pumpe na kurble da natočite gorivo.Tamo tije mesto bitango.

Q

09.02.2019 17:21

A koliko su Srbi pojeli Albanski Bureka sljadoleda bakljave tuljumbi ljimunade boze.A onda isto kad malo razmislim pa imali ste lokale u svim gradovima i to samo u samom centru.Sve je ovo napravila usrana politika.narodu je lose a njima dobro.

Zna se ko je gazda

09.02.2019 17:24

Nista novo.Samo potvrda onoga sto se desilo .

Sima

09.02.2019 18:31

Zasto se uopste misljenje nekog poludivljaka nalazi na vasem portalu. Znamo ko su, sta su i kako ocekivati od njih drugacije misljenje? A ima li nekih novosti o natalitetu, realnom sektoru?

Amerikanac

09.02.2019 20:09

Odmah se razvedi i odrekni se kompletne familije a narocito djece .

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.