Sofija: Đere stopama Troickog... u poraz!

I Đere eliminisan sa turnira u Sofiji! Srpski teniser, Laslo Đere, eliminisan je od Kazahstanca Mihaila Kukuškina 7:6 (8:6), 6:4 u prvom kolu turnira u Sofiji.  Srbija je ostala bez predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji u Sofiji.

Tenis 06.02.2019 | 16:00
Sofija: Đere stopama Troickog... u poraz!
Đere može da žali za prvim setom kada u taj-brejku ispustio vodjstvo 4:3, posle čega je Kukuškin zaigrao bolje i obezbedio prolaz za sat i 44 minuta igre.

Kazahstanac, 55. na ATP listi, igraće protiv Gaela Monfisa iz Francuske, koji je u utorak izbacio Viktora Troickog 6:3, 6:4, pa sada Srbija više nema takmičara u Sofiji.

Turnir u glavnom gradu Bugarske igra se za nagradni fond od 524.340 evra.

Posle eliminacije Viktora Troickog, i Laslo Đere završio je nastup u prvom kolu turnira u Sofiji.

Bolji od srpskog tenisera bio je Mihail Kukuškin iz Kazahstana koji je slavio rezultatom 2:0, u setovima 7:6 (8:6), 6:4.

Kukuškin, koji je upisao pobedu posle 105 minuta igre, u drugoj rundi odmeriće snage sa Gaelom Monfisom, koji je izbacio Troickog.

Srbija je u Sofiji ostala samo sa jednim predstavnikom, i to u dublu. Nenad Zimonjićem igraće u paru sa Hrvatom Matom Pavićem i srpskom selektoru to će biti prvi nastup posle devet meseci pauze i operacije oba kuka.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar