Karleuši cijena skočila posle seks-skandala

Folkerka posle Beča i Amsterdama otišla kod muža u Dubai.

Zabava 04.02.2019 | 13:24
Karleuši cijena skočila posle seks-skandala
FOLK zvezda Jelena Karleuša poslednjih dana radi punom parom i niže nastupe po svetskim metropolama. Porno afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom pevačici je podigla cenu. Nakon nastupa u Beču u petak, folkerka je sledeće noći pevala u Amsterdamu. Mediji spekulišu da je za svaki nastup dobila po 20.000 evra, dok joj je pre skandala cena iznosila oko 12.000 evra.

Jeca je publiku u jednom klubu u Amsterdamu zabavljala do ranih jutarnjih sati. Bila je u elementu i glamuroznom, uskom, šarenom kombinezonu. Uživo je otpevala pesmu "Ederlezi". Oduševljenje prisutnih je bilo neskriveno, a na kraju je od fanova dobila ogromnog plišanog medveda i crvene ruže na poklon.

Karleušu su, po povratku iz Amsterdama, na beogradskom aerodromu uslikali foto-reporteri dok je opušteno odevena, u trenerci, bez šminke, noseći velikog medu, odlazila na jutarnji let za Dubai. Pevačica je žurila kod supruga Duška Tošića koji u ovom arapskom gradu boravi već nekoliko dana, a njihove ćerke su kod Jelenine majke Divne.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Deba

04.02.2019 12:28

Skocila joj cijena po tezgi ili po satu?

ODGOVORITE
Name

Mario

04.02.2019 18:37

Opet po sirotinji dokle ce nam dizat cjene po satu