Ovako je otkriven ubica sa Zvezdare

Ključni dokazi protiv Neđeljka Đurovića, kom preti kazna do 40 godina zatvora zbog brutalnog i teškog ubistva mladića Miloša Mileusnića, jesu snimak sigurnosne kamere, kao i DNK koji je ostavio na mestu zločina.

Srbija 31.01.2019 | 15:33
Ovako je otkriven ubica sa Zvezdare
- Kamere postavljene na jednoj od zgrada snimile su trenutak kada je Đurović napao Miloša Mileusnića kuhinjskim nožem. Nema sumnje da je na snimku on. Takođe, na mestu zločina pronađen je njegov DNK, tako da odbranu u kojoj tvrdi da on nije napadač na studenta iz Čačka opovrgavaju dokazi koje je policija prikupila - kaže izvor Kurira iz istrage.



Žalio se na probleme

Kako tvrde poznanici uhapšenog, Đurović je poslednji put viđen u četvrtak uveče, kada je sa drugovima bio u kafiću.

- Pio je sok i požalio se prijateljima da ima neke porodične probleme. Navodno, on je u petak s bliskim drugom trebalo da ide za Beograd, ali ga je tog jutra nazvao i rekao mu da želi da ide sam, da bi malo odmorio glavu i iskulirao se. Od tog poziva, niko se više nije čuo s njim - rekao je kolega uhapšenog za Kurir.



Zverski pretukao majku

Naime, on se u junu 2017. našao u centru istrage zbog nasilja porodici, nakon što je zverski pretukao rođenu majku, koja ga je potom prijavila policiji, saznaje Kurir.

Hitna mera

Kako je objasnio naš izvor upućen u istragu, Đurović je po hitnoj meri, koju propisuje zakon o sprečavanja nasilja u porodici, priveden.

- Đuroviću je zbog napada i zverskog prebijanja majke izrečena mera zabrane, po kojoj nije smeo da prilazi nesrećnoj ženi ni komunicira sa njom. Najpre mu je određena zabrana prilaska do 48 sati, a kasnije je ona produžena na mesec dana. Za to vreme, njegova majka nije otišla kod lekara kako bi se utvrdio stepen povreda. Međutim, po isteku te zabrane, ona je u Centru za socijalni rad izjavila da se ne oseća ugroženo, a potom je promenila iskaz. Socijalnim radnicima je rekla da je sin ipak nije tukao i da nema povreda, pa je postupak protiv njega obustavljen - objašnjava naš izvor i nastavlja:

- Osim toga, on je požarevačkim istražnim organima poznat i po brojnim prekršajima, a imaju ga evidentiranog i zbog kršenja javnog reda i mira, a pre 12 godina je kod njega pronađena manja količina marihuane - objasnio je naš sagovornik iz istrage

 (Kurir)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Hhhhhhhm

31.01.2019 14:40

Kakav zatvor, još treba takkvog monstruma hraniti o trošku države!

ODGOVORITE
Name

Branci

31.01.2019 14:40

Zar takvog skota treba drustvo da hrani i oblaci u zatvoru i na kraju da izadje i da opet nekog u crno zavije.

ODGOVORITE
Name

Rew

31.01.2019 14:41

SMRTNA KAZNA.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

31.01.2019 14:45

A kako onda objasnjava nas Mup Republike Srpske da nemaju nikakve dokaze o ubistvu Davida Dragicevica?

ODGOVORITE
Name

Pravda

01.02.2019 11:16

Bravoo!!!

Name

Spartan

31.01.2019 15:31

Ovaj ludak je isti Majkl Majers iz Noci Vestica ! Budi bog s nama !

ODGOVORITE
Name

Da

31.01.2019 17:04

Vidi mu se na faci da je satanista.

Name

Boki

31.01.2019 16:15

Doživotna kazna zatvora u samici za zlotvora.

ODGOVORITE
Name

TR

31.01.2019 17:58

Ma ovaj je lud,psihopata i monstrum, jadna mu majka sigurno joj je prijetio pa morala povući iskaz. Ne treba imati sažaljenje prema ovakvim životinjama, smrtna kazna ili doživotna robija.

ODGOVORITE
Name

Mirko

31.01.2019 19:36

Izvuce se, godina- dvije pa uslovna na slobodi, sve zahvaljujuci parama , i advokatima i psihijatrima koji operu zlocin "stanjem suzene svijesti".

Name

Re

31.01.2019 20:18

E,pa ona je i najvise kriva.Nije rekla da je bolestan.Rijetko koji roditelj ce priznati da mu je dijete na drugoj strani zakona ili da je bolesno.On ne da je bolestan,vec je kasno za bilo kakav oblik lijecenja,samo teska izolacija,da opet ne uradi teski zlocin.O greskama socijalne sluzbe i policije ne treba ni pocinjati pricu.