Ozil odbio PSŽ!

Planiran je kao zamena za Nejmara, ali ga to ne zanima!

Fudbal 31.01.2019 | 15:45
Ozil odbio PSŽ!
Plejmejker Arsenala Mesut Ozil odbio je da se preseli u Pariz na pozajmicu do kraja sezone. NemačkiZidojče Cajtung, inače poverljiv izvor kada su ovakve stvari u pitanju, objavio je danas da je nekadašnji reprezentativac Nemačke imao na stolu ozbiljnu ponudu iz Pariza koju je odbacio.

Ideja Tomasa Tuhela i rukovodećih na Parku prinčeva bila je da upravo Ozil u nastavku sezone zameni povređenog brazilca Nejmara koji će morati da pauzira narednih nekoliko nedelja zbog povrede stopala.

Trener Arsenala Unaj Emeri nije zadovoljan izdanjima najplaćenijeg fudbalera Tobdžija ove sezone pa je nekoliko puta izostavljao 30-godišnjeg ofanzivnog vezistu iz prvog tima zbog "taktičkih razloga" što je pojačalo nagađanja oko sudbine nekadašnjeg reprezentativca Pancera. 

Ipak, potvrđeni dolazak Denisa Suareza iz Barselone na pozajmicu mogao bi da natera Ozila da razmisli o daljim koracima.

Za njega se ranije interesovao Inter, ali nakon što je Nemac produžio ugovor na Emiratima i postao jedan od najplaćenijih premijerligaških fudbalera jasno je da Neroazuri ne mogu da mu izjednače primanja. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar