''Komplikovana situacija u BiH''

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić sastao se danas u Sarajevu sa ambasadorom Češke Republike Jakubom  Skalnikom sa kojim je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji i bilateralnoj saradnji.

Bosna i Hercegovina 30.01.2019 | 15:28
''Komplikovana situacija u BiH''
Ministar Mektić je istakao da je politička situacija komplikovana zbog čega nije okončano formiranje vlasti. Naveo je da Savjet ministara BiH uprkos tome radi normalno i da trenutno priprema neke od ključnih dokumenata kao što je budžet i završavanje odgovora na Upitnik Evropske komisije, što je važno za nastavak evropskog puta BiH.

Takođe, Mektić je upoznao ambasadora Skalnika sa procesom nabavke savremene tehničke opreme za Graničnu policiju BiH u vrijednosti od milion evra. Radi se o donaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Češke Republike Ministarstvu bezbjednosti BiH za pomoć u suzbijanju ilegalnih migracija.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Balkan

30.01.2019 16:33

Nije nista komlikovano, stvar je do političara, pohlepnih ljudi u sva tri naroda, koji kradu gdje stignu...sve se ovdje zna. Mala smo mi zemlja, al nikom neće izdobriti pokradeno,na kraju đavo dolazi po svoje!!

ODGOVORITE