"Odlučila sam da budem heroina"

Jelena Karleuša prvi put posle porno skandala stala je na scenu i pred brojnom publikom izvela "LaJK", pa raspametila sve.

  • Magazin
  • Zabava


Kao razapeta pred objektivom, započela je bombastičan nastup, od kojeg je mnogima zastao dah.Uvertira bio je njen govor uz neobičan vizual, koji prikazuje pevačicu kako visi sa znaka na kojem piše "život", a precrtan je crvenom linijom."I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide..."

"Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima", poručila je moćno Jelena.

Podsetimo, Jelena je u jeku afere demantovala sav sporni materijal pa otišla kod supruga Duška Tošića u Kinu, gde je zajedno s njihovim naslednicama proslavila njegov rođendan.Zbog poslovnih obaveza, u strogoj tajnosti vratila se u Beograd, te bila viđana samo onda kada bi odlazila na snimanja "Zvezde Granda". Od ovog performansa ni u najgorim trenucima u životu nije odustajala.Kao što je i obećala, pojavila se na ceremoniji MAC u Štark Areni u raskošnoj crvenoj haljini, ruku pod ruku sa menadžerom Zoranom Birtaševićem.

(Kurir)

KOMENTARI11
POŠALJITE PORUKU

Joja

30.01.2019 07:37

kako te nije stid ako ne naroda onda svoje djece... fufo

Ona je samo eksponent trenutka u kojem živimo.Vanbračni izleti su uobičajeni u savremenom svijetu.Možda i vaša supruga to radi,ali nije publikovano?Bar za sad...

Polako samo

30.01.2019 08:23

Konzumirala Heroina !

Joj Ja

31.01.2019 16:51

Logika

30.01.2019 07:54

Da znaš da me zabole. Onaj ko te digao u zvijezde taj te i razapeo. Ti svakako nisi niko i ništa.

E STVARNO

30.01.2019 09:40

VELIKI PROBLEM SADASNJOSTI KOJI PREDSTAVLJA I BACA U SJENU SVE BOLESNE GLADNE POTLACENE UBIJENE I STA SVE NE... ZENA NAPRAVI NACIONALNI PROBLEM OD SVOJE INTIME A STA GORE NAVEDENI DA KAZU ILI URADE, NE RAZUMIJEM, DA LI ZELI PODRSKU NARODA ILI STA... MISLIM DA JE STVARNO PRETJERANO OVOLIKU PAZNJU POKLANJATI NJOJ PORED JADA OD ZIVOTA KOJI IMAMO.

Ma

30.01.2019 09:52

Bre cuti i rendaj .... Haa koja likusa

Mrki

30.01.2019 10:16

Opičena

Da se tako postaje stvarni heroj?

30.01.2019 11:55

Koliko znamo u istoriji je vijek bilo tako da je narod odnosno javnost proglasavala nekog herojem odnosno heroinom. Nije nam poztnao ta je neko sebe sam proglasio "heroinom", i da je tako stvarno heroina i postala.

Sve to ŠTO TI SE STAVLJA NA TERET RADE I VELIKA VEĆINA DRUGIH ŽENA OD KUVARICA DO VASPITAČICA I DOKTORICA PA TE JEDAN TAKAV ČOVJEK (GODINAMA TAKO ŽIVIM) PODRŽAVA I MOLI DA BUDEŠ PAMETNA I VJERUJEŠ NAMA KOJI TO SVE RADIMO SA POMENUTIM ŽENAMA SAMO NE FALIMO SE A POGOTOVO NE IZNOSIMO NA DRUŠTVENE MREŽE KAO NEKI BOLESNICI!!

REALISTA

30.01.2019 12:43

Tebe sigurno ne bi izabrala dr- ica, niti vaspitačica( ako tako zivis godinama)... mozda samo nekakva opajdara...govorim na osnovu iskustva sticanog godinama...

Nadrealista

31.01.2019 16:54

Mare

30.01.2019 22:54

Najveća uspješna budala koju sam video u životu! U sve se razume kao Mara u kriv k. a nema ni osnovnu školu. Nju srpski narod treba da izabere za predsednika pa ćemo se moći j. sa svima a da nam nikada ne uđe!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.