Posljednja operacija Endija Marija!

Ako ni ovo ne uspe i kuk nastavi da ga boli, to znači i kraj karijere za škotskog majstora!

Tenis 31.01.2019 | 08:30
Posljednja operacija Endija Marija!
Jedan od najboljih tenisera svih vremena, ujedno možda i najveći škotski sportista, Endi Mari pružio je svojoj karijeri, tačnije problematičnom kuku i tu jednu, poslednju preostalu šansu.

Britanski as je jutros podelio svoju fotografiju na Instagramu iz bolnice u kojoj mu je ugrađen metalni kuk koji bi trebalo da odradi posao. Na fotografiji Škot deluje dobro i nasmejano s obzirom da hirurška intervencija ugrađivanja veštačkog zgloba nije nimalo laka. Naročito kada je u pitanju vrhunski sportista kao on, sa izuzetno razvijenom muskulaturom.

"Juče ujutru sam imao operaciju kuka u Londonu. Osećam se pomalo slabo i natečeno, ali se nadam da će kuk konačno prestati da me boli. Sada imam metalni kuk", napisao je Mari na Instagramu.

Nekada prvi reket sveta, dvostruki olimpijski i trostruki grend slem šampion je pokušao da se vrati na ovogodišnjem Australijan openu, ali nije mogao dalje od prve runde pošto je izgubio nakon velike borbe u pet setova protiv Španca Roberta Bautista Aguta. Na potonjoj konferenciji za medije je u suzama objavio da mu je to bio možda i poslednji meč u karijeri pošto ne može više da trpi bolove. Napomenuo je da će možda probati i sa još jednom operacijom, ali pre svega da smanji nesnosni bol, a ako sve bude kako treba možda će i uzeti reket ponovo u ruke.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar