Dodik podržava Deklaraciju HNS-a

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, povodom Deklaracije koju je usvojio Hrvatski narodni sabor (HNS), da je riječ o političkom stavu jednog od konstitutivnih naroda u BiH.

Bosna i Hercegovina 28.01.2019 | 17:57
Dodik podržava Deklaraciju HNS-a
"Smatram da nikome ne treba negirati pravo da artikuliše svoj legitiman politički stav i, lično, mislim da je, poslije dugogodišnje majorizacije Hrvata od Bošnjaka, bilo za očekivati i radikalnije stavove", rekao je Dodik.

On je naglasio i da Republika Srpska podržava princip ravnopravnosti konstitutivnih naroda, te da razumije da Hrvatima nije prihvatljivo da se vlast na nivou Federacije BiH i BiH uspostavlja bez njihovih legitimnih predstavnika, kao ni da Bošnjaci biraju njihovog člana Predsjedništva BiH.

"S druge strane, vjerujem da je svima apsolutno jasno da je Republika Srpska nedodirljiva i da bilo kakva mogućnost promjene njene teritorije nije i nikada neće biti moguća", naglasio je Dodik, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

On je podsjetio da je Republika Srpska učinila mnogo na osiguranju povratka hrvatskog i bošnjačkog naroda, ali da je, kako kaže, ključ za rješenje hrvatskog pitanja u BiH na teritoriji Federacije BiH.

"Hrvati su po Dejtonskom sporazumu bili ravnopravni sa Bošnjacima u Federaciji BiH, ali su kasnijim nametnutim odlukama OHR-a i preglasavanjem u Ustavnom sudu BiH potpuno politički marginalizovani. To je nešto što mi i te kako razumijemo i u tom smislu, podržavamo njihova nastojanja da ponovo uspostave ravnopravnost na prostoru Federacije BiH", dodao je Dodik.

Hrvatski narodni sabor usvojio je u subotu, 26. januara, Deklaraciju kojom se traže izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH, te ocjenjuje da je trenutno ustavno, institucionalno i političko stanje u potpunosti neprihvatljivo za Hrvate u BiH.

(Srna)

Komentari / 82

Ostavite komentar
Name

Sasa

28.01.2019 17:00

Braca po kriminalu.

ODGOVORITE
Name

Bezobrazluk

28.01.2019 17:18

Ova izjava je strašna, nečuvena i neodgovorna. Kako može neko davati i dijeliti ono u čijem stvaranju nije učestvovao, pogotovo što se radi o vječnim neprijateljima Srba, pri čemu bi istima dao dio, krvlju natopljene RS??? Ovo je bezdušna izjava, potresanje kostiju svih žrtava krvavog rata. Ova osoba, može im dati dio svog bogatstva, kad je tako saosjećajan, neka im kupi i pokloni teritoriju na nekim egzotičnim destinacijama, pa da skupa u bratstvu uživaju. Ovo je najpoštenije, jer je podlo pljuvati kosti našuh najmilijih i svih nas, stradalnika rata, kao i naše djece.

Name

Logika

28.01.2019 17:21

KRV NIJE VODA.

Name

Skeptik

28.01.2019 17:42

Njih dvojica su našli zajednički lopovsko- kriminalni srpskohrvatski jezik.

Name

Re

28.01.2019 17:50

Tako je Mile legendo..Zavrći uši da sve zvoni.

Name

Boki

28.01.2019 18:00

Baja je car. Najbolji predsjednik. Bolji je samo car svih careva nas Putin.

Name

Pendula

28.01.2019 18:15

Vratit ce Bajazit ustasama Derventu , krv nije voda .

Name

reza

28.01.2019 18:17

Bravo Baja, popi*ao si se po srpskim kostima i svim Srbima koje pobiše UZP-ovci, ovom izjavom si se defakto odredio naspram hvo hrvatskih zločina, po tebi Baja oni ne posotje, bravo Baja doJaja.

Name

Krle

28.01.2019 18:27

Sta na sve ovo kaze buraz Izetbegovic?

Name

Dado

28.01.2019 18:31

Dok moze kupiti glas za 50 KM nista ga nije briga. Moze prodati Jasenovacku gradju, moze stvarati treci entitet za Hrvate, moze reci da je za Ruse i EU, moze reci da nam ne treba medjunarodna pomoc, moze maltretirati vlastiti narod na svim poljima i nikom nista. Ja ne znam da li oni kontaju sta rade. Mislim bice para vjerovatno jos jer ce finansirati EU, a evo kako pa uzece sto im treba i valja, a ovdje ce otvoriti prljav posao koji nece da radi Niko u EU i vratiti sto im ne treba ovdje u BiH. Naselice nas sa onim sto niko nece dok se ne rasire, a to rade brzo. Imam osjecaj da ce za par godina ovdje ostati Lemi i milion izbjeglica.

Name

ROMANIJA

28.01.2019 19:25

Dodik je hrvat kao i Zeljkica, tako da zastupaju interese NDH, a na nama je da li cemo dozvoliti Dodiku da srusi RS sto vec odavno radi. Sram da ga bude kostiju pali boraca koji leze na Malom Zejtinliku na Sokocu, 1000 poginuli , jesu dali zivote da im neko po grobovima pljuje ???? Sta smo sebi dozvolili tugo moja. Bitna stvar, kuvanje s bosnjacima nama ne ide u prilog, evo nor.opstina Sokolac je od rata ba ovamo izgubila vise od pola stanovnistva, da ne nabrajam druge opstine u ist.dijelu , neke su skroz puste, da dodje do rata, bosnjaka je puno vise nego nas, ne smijem da zamislim sta bi nas strefilo. Ovo surovanje s latinima se mora presjeci zbog nase djece i buducnosti.

Name

Sad

28.01.2019 19:56

se rudonja sa bisom priprema za posjetu blajburgu., razgledaju cvijeće koje ponijeti robu koju obući koga fratra sa sobom povesti sinoć ,bruka nad brukom biserka se usuđuje da priča :o holokaustu.. skandalozno.. pozdrav od antifašuste za sve poštene otadžbinske borce...i

Name

re.ROMANIJA

28.01.2019 21:26

Pametno zboris, trezveno. Ali vecina tako ne vidi, niti zeli da vidi, a zbog toga mozemo stradati. Dodik radi za hrvatsku stvar, a time se postavlja kontra bosnjaka. Hrvati su manjina, vec sada, oni nestaju ubrzano svakako. Ovo sto traze ne mogu dobiti ni pomocu trikova.

Name

damir

28.01.2019 23:57

da je drzava pravna oba I bakir davno bi bili u zatvoru

Name

Re

29.01.2019 11:35

On je bezobrazan i neodgovoran. Fino stoji da se ide u ustav BiH, a znamo da oni ciljaju i na RS i da bi om tu muslimani pomogli. Drugo mi nismo učestvovali u njihovom dogovaranju i besmisleno je u tome učestvovati. Tačno je da je učinjeno na povratku Hrvata i Muslimana dosta, al tu su još naši Srbi koji ne mogu tamo, niti ih ozbiljno ko u tome pomaže, a u RS im se ništa ozbiljno ne nudi.

Name

re.Damir

29.01.2019 18:16

Dobricino, ti ono da izjednacis, da se dopadnes,...standardno uvlacenje

Name

Nikiforovic

30.01.2019 12:03

Pendula,ne samo Derventu nego cijelu Posavinu.

Name

pop

28.01.2019 17:04

Dodik i Zeljka nisu srbi. Oni su Hrvatskih korjena. Covjek sve ustupa Hrvatima.

ODGOVORITE
Name

XL

28.01.2019 17:27

UPRAVO TAKO I TO SE VEĆ DUŽI PERIOD OČITO POKAZUJE ALI SE NAŠEM LUDOM NARODU NE MOŽE DOKAZATI SAD ĆEMO GLEDATI KAKO ĆE SE OSTVARITI ONA ČUVENA REČENICA:SRPSKA ĆA TRAJATI DOKLE JE DODIK NA VLASTI, EVO PRI KRAJU SMO, DO KRAJA OVOG MANDATA BIĆE SRPSKA ISKRČMENA, BAJA OD MALENA KRČMI I PRODAJE NARODE SRETNO!

Name

Stranac

28.01.2019 18:26

Ako nisu Srbi zasto su na celu Republike Srpske?

Name

Smoluca

28.01.2019 18:56

Ovo se stima da NATO prije MAP-a dodje u BiH.

Name

Stiže

28.01.2019 20:00

polako ali sigurno Lazareva kletva odzvanjaju jauci jasenovačkih žrtava ... stići će i rudonju sve što je zla prouzrokovao ...(proklet da si izdajice)...

Name

posjetilac

28.01.2019 20:36

U RS vladu birali gradjani RS , od izbora pa nadalje osudjuju i pljuju po istoj pa mi sa tim svojim diplomama pljujemo i na sebe kao pokrali izbore , ne mi biraci smo kupili diplome , zato je kod nas i moguce pokrasti izbore kako mi to kazemo.

Name

sRBIN

28.01.2019 20:45

Normalno da to DODOG podrzava , on i nije neki "srbin" , on se samo krije iza srpstva i tako pljacka jadni narod - ps.(NEMAM NISTA PROTIV HRVATSKOG NARODA ) !

Name

istina

28.01.2019 22:15

Ko ga je doveo na vlast. Hrvati, preko biznisa. Covjek vraca usluge,ali na nacin poguban za nas narod,uzimajuci u obzir cinjenice. Pa to vi svi u krajini dobro znate.

Name

Lažno Ime

28.01.2019 17:04

Otkineš im dio od privatne svojine R Srpske i mirna Hrvatska.

ODGOVORITE
Name

Vuk

28.01.2019 17:05

Kao što sam davno rekao, Dodik će sahraniti RS !!! Čuj, on bi raspakivao Dejton, ali samo unutar granica FBiH !! Bošnjaci se prave da im ovo smeta, ali meni se čini da oni to jedva čekaju, da se karte ponovo promješaju, znaju da će novi dil za njih biti puno bolji, uostalom, ima ih koliko Srba i Hrvata zajedno, i taj omjer će se samo povećavati. Znači ni jedni ni drugi neće dobiti ni ono što sad imaju, živi bili pa vidjeli! Rudonja radi sve da se to desi

ODGOVORITE
Name

NN

28.01.2019 17:11

Svi opet zaboravljaju strance... Oni ce vazda rovariti ovde na Balkanu, a samo ce se mijenjati njihove marionete koje su na vlasti... Dokle god svakom od tri naroda hrana bude nacionalizam umjesto hljeba - bice tako. Oni tamo sto vode igru imaju vremena, dugo se planira i vuku potezi, dok nas bijedni zivot prodje o cas posla. Samo toliko.

Name

dusanculi

28.01.2019 17:27

To je to! Mi u novoj prekompoziciji definitivno gubimo, ali ajde ti to objasni crvenosektašima. Kakav imamo interes da se zamjeramo Bošnjacima. To samo avanturisti i ludjaci mogu poželjeti. I ko nam može garantovati da kada Hrvati institucionalno riješe svoju poziciju, da se opet neće okrenuti, sad sa Bošnjacima protiv nas Srba jer ne zaboravimo da Vrhovništvo iz Zagreba nikada neće pristati na postojanje RS a to su pokazali 9. januara. Gdje i kada su se Hrvati ikada držali dogovora s nama Srbima. Ništa manje oni nas ne podnose od Bošnji koji su bar iskreni u vezi postojanja Srpske. Vodja će nas zarad svog opstanka na slobodi odvesti sve u propast.

Name

Dragan Banjaluka

28.01.2019 17:30

Bilo bi dobro da procitate ono sto pise, a ne ono sto zelite da pise. Znaci Dodik podrzava konstitutivnost naroda, ali isto tako istice da je Republika Srpska nedodirljiva. Znaci ovde se me radi o izmjeni Dejtonskog sporazuma (kojim je definisano uredjene BiH) vec Vasingtonskog sporazuma (kojim je definisano uredjenje Federacije BiH). A sada da li ce u Federaciji BiH, ostati kantoni, ili ce se napraviti dva entiteta, dve regije, dve izborne jedinice ili sta vec, apsolutno me ne dotice. Na kraju krajeva, sta mene briga kako ce se Bosnjaci i Hrvati organizovati u Federaciji BiH, ustvari sta mene uopste briga za Federacijom BiH.

Name

lud zbunjen n......

28.01.2019 17:34

Prije 10 god sastavio formulu za Rep.Srpsku ona glasi SNSD+DNS+SPRS=GROBARI REPUBLIKE SRPSKE.......

Name

Darwill

28.01.2019 17:35

Dodika niti podržavam niti glasam za njega, ali ovoj njegovoj izjavi se nema šta dodati, jer je sasvim korektna.Ne znam šta je rekao loše u vezi pozicije Republike Srpske u BiH? Nije u redu kritikovati uvijek samo radi kritike.

Name

Jami

28.01.2019 17:51

Zavadi pa vladaj, tako to ide.

Name

Vuk

28.01.2019 18:11

Za Dragana i Darvila.... Dečki, tu priču o tzv. Vašingtonskom sporazumu možete okačiti mačku u rep, koliko sam ja pročitao HNS-ovu deklaraciju oni negiraju Dejton, a ne Vašington ! A ako se već petljate tamo gdje vam nije mjesto, i ovdje pametujete o tom sporazumu, bilo bi dobro da ga i koji put pročitate, pa da vidite da se prema tom sporazumu i cijela RS trebala kantonizirati, na način kao i FBiH i da bi trebala imati isto uređenje, dakle i domove naroda... Pa vas dvojica razmislite šta bi to značilo za RS, ako bi neko oživio tu priču, pa da uz rješavanje hrvatskog pitanja, riješimo i federalizaciju RS!?

Name

mure

28.01.2019 18:12

Dragane, hajde ponovo razmisli. Federacija je bas ovakva i unesena u Dejtonski sporazum. Znaci mijenjanje tog dijela na koji se pozivas je ustvari otpakivanje Dejtona. Jedna promjena nekog stava tog sporazuma povlaci odmah prepravke i u nekim drugim dijelovima istog. A to posljedicno znaci da je onda sve na stolu.

Name

re

28.01.2019 18:20

A zašto ni jednom riječi nije spomenuo Srbe u kantonima koje kontrolišu hrvati, pa oni ne smiju ni da kažu da su Srbi i građani su trećeg reda, zašto ovaj veliki "borac" za srpske interese nije postavio pitanje tih Srba, nema pravdanja njegovom bahatom ponašanju, sad ovako, sad onako.

Name

re Darwill

28.01.2019 18:23

Sporna je podržka deklaraciji koja negira UZP. jedino ako hvo i hv nisu činili zločine i nad Srbima, kako stvari stoje Baja kaže da nisu.

Name

Vuk

28.01.2019 18:59

Evo samo za ovu dvojicu pametnjakovića koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, a zapravo ne znaju odakle su šuplji :) Neka posebno obrate pažnju na tačke 3. i 5 Čović-Dodik deklaracije !! https://vijesti.ba/clanak/436842/deklaracijom-hns-a-proglasava-se-kraj-dejtona-i-trazi-novo-uredenje-bih

Name

Logično

29.01.2019 00:07

Mislim da je ovo dio plana Tudman-Milošević-Izetbegović. Kako objasniti da se nije moglo zajedno u SFRJ a može u BiH. Bit će bolje za sve da se svi osjećaju da nešto imaju. Nemora biti sukoba.

Name

re

29.01.2019 18:20

Hrvati su manjina, i uskoro nestaju,...plan je Unitarna Bosna, hrvati su ovde nebitni..

Name

Vojo

28.01.2019 17:05

Jadna ova BiH sa ovakvim pičiguzima jbt,.urva .urvu brani,jel tako?

ODGOVORITE
Name

Marko89

28.01.2019 17:07

Blizanci...samo lova,penezi,pare,geld....jedan drugom čuvaju leđa..ko braća..

ODGOVORITE
Name

Mm

28.01.2019 17:10

Ja mislim da im je Dodik diktirao sta ce napisati u deklaraciji.Covic kopira tebe.Ali ne zaboravi ako se Dejton raspakuje svasta moze da bude.

ODGOVORITE
Name

Krug

28.01.2019 17:22

Samo se pitam, kako slama koju mlate ne postane prah i da se tog praha dobro nadisu jer su ga sami stvorili.

ODGOVORITE
Name

Petar

28.01.2019 17:31

Covicu ne smeta REPUBLIKA SRPSKA dok ne vidim kod Bosnjaka ni jednog politicara koji nije protiv REPUBLIKE SRPSKE. Pa logicno je da saradjujes sa onim kome ne smeta postojanje REPUBLIKE SRPSKE.

ODGOVORITE
Name

re

28.01.2019 20:01

Zato što je Čović pragmatičan i boli ga briga za RS-om. Te Hrvate je on odavno prekrižio. Bošnjaci su protiv RS-a jer neprestano diskriminira Bošnjake koji žive u tom entitetu, kao i državu BiH. To je sve.

Name

Baja_majmun

28.01.2019 17:37

Hrvati u Federaciji drze sve kljucne pozicije. Kako moze ovako lagati da niko nista ne kaze.

ODGOVORITE
Name

Mico

28.01.2019 17:37

Covic je politicar praznog prostora svi Hrvati odselili, a i Dodik ce uskoro biti politicar staraca .Omladina bjezi, ne zeli niko vracati kredite uhljeba.

ODGOVORITE
Name

re

28.01.2019 21:33

To je jedina istina. Upravo zbog toga i zeli omeđiti prostor, jer uskoro Hrvati postaju manjina, u stvari oni su vec manjina, zbog toga panika. Samo jasno je da od ovoga nece dobiti nista, nema dileme.

Name

Milan

28.01.2019 17:43

Puna podrska za treci hrvatski entitet unutar Federacije BiH kao sto je utvrdjeno Vasingtonskim sporazumom a potvrdjeno u Dejtonu.

ODGOVORITE
Name

Re Milan

28.01.2019 17:59

Dodik ustaša! Kratko i jasno!

Name

analiticar

28.01.2019 18:03

A gdje je taj treci entitet koji je potvrdjen u Dejtonu.Nisu dobili treci entitet u Dejtonu zato sto je Tudjman trgovo sa Istocnom Slavonijom pa otpiso ove u Hercegovini,a Covic bi sad kao da to ispravi.To se samo puskom moze ispravit.

Name

hvo

28.01.2019 18:05

Evo sada neka ga gledaju ovi njegovi glasaci SNSD kako se grli sa ovim najvećim Hrvatom. Zašto ste se smradovi srpski borci borili?Dodik će Kraisnike opet pokatolcit, Stevandić, Špirić, Radojičić, Željka i ostala bagra. Dovoljno je samo im imena spomenuti, zato vi Krajisnici glasajte, nek vam je bog na pomoći.

Name

ROMANIJA

28.01.2019 19:16

Jel vi mislite ako dodje do podjele da se nece RS naceti?? Vrlo plitko razmisljanje imate na zalost. Treci entitet znaci rat, a latini hoce posavinu, Sipovo, Jezero, pa zasta smo se borili onda?! Jel mislite da ce bosnjaci ostati indolentni na sve, a njih je preko 50% u BiH. Mi bi pola RS izgubili , ne cacackajmo mecku i cuvajmo sto imamo, dil s hrvatima nas moze kostati sudbine RSK.

Name

re

28.01.2019 21:42

Hrvati su u problemu. Premalo ih je, i uskoro nestaju iz Bosne. Jedino gdje se jos nalaze je potez; Zapadni Mostar - Siroki - Grude - Posusje. Sve ostalo oni su ispraznili, i prakticno su manjina. To je jasno svakome, UZP mokri snovi nemaju veze sa stvarnosti, i zbog toga je ovo sto radi DodiG potpuno iracionalno.

Name

xxxBOSANACxxx

28.01.2019 17:50

DOK JE NATO SNAGA U BOSNI I EU MOGU SVI DA PRICAJU STA ZELE I HOCE. COVICU UZMI TAKVE KAO TI I PICI ZA HRVATSKU , ISTO VAZI I ZA DODU .GADITE MI SE OGADILI STE MI MOJU DJEDOVINU.

ODGOVORITE
Name

RS će uništiti Dragan i Milorad ,!!

28.01.2019 18:06

Dodik ti podržao ili ne svog brata Dragana ako dodze do bilo kakve promjene ,, sve ide na STO pa i RS ,, budi siguran. Dragan ČOVIĆ će rasturiti i RS zahvaljujući posebno tebi Milorade a ne Bošnjaci .

ODGOVORITE
Name

Smoluca

28.01.2019 18:53

NATO sa svetiljkom trazi razlog da se stacionira u BiH.

Name

re

28.01.2019 21:44

Nato je vec tu, nikakvi dodatni razlozi mu ne trebaju...to je gotovo.

Name

Istina

28.01.2019 18:08

Pa naravno da ovo seoskom đilkošu odgovara sve što je protiv BiH i Bošnjaka. Dejtonski sporazum nije predvidio nikakav treci entitet, ako mislite stvarati treci entitet samo da bi Bosnjacima napakostili grdno se varate. To je vec otpakivanje Dejtona i onda se vracamo na startne pozicije a tad ni R. Srpska nece biti nedodirljiva gospodo.

ODGOVORITE
Name

Milan

28.01.2019 19:26

Taj treci entitet je upakovan u Dejtonski sporazum. Jos u Vasingtonu su Franjo i Alija dogovorili da se 33,5% BiH koje drze bosnjaci i 17,5% BiH koji drze hrvati upakuje u Federaciju BiH a ostalih 49% posto je Republika Srpska. Sta ti je to nego treci entitet hrvata u Federaciji, da si ti meni ziv i zdrav. Izdao vas Alija!

Name

re Milan

28.01.2019 20:03

Pročitaj ti malo Washingtonski sporazum, Milane. Najlakše je ponavljati k'o papagaj neke budalaštine koje čuješ u kafani.

Name

re Milan

28.01.2019 20:09

Milane pričaš gluposti.Ja znam da je to tvoja želja, ali nije tako Vašinktonski i Dejtonski sporazum nemaju poveznice. Prema tome bolje ti je da ćutiš...i ne pričaš ovakve gluposti. Ako mrziš Bošnjake a vidim iz tvojih komentara da ih baš mrziš...onda to zadrži za sebe.Ja lično mrzim sebe sto odmah '91 god nisam otputovao i nikad se više vratio.Za ono što sam se borio izgubićemo nepovratno. Misliš da će Bošnjaci samo gledati kako naši i Hrvati čerupaju zemlju.Neće budi siguran.

Name

re

28.01.2019 21:48

Milane vidim dragi ti UZP-ovci,...neka neka, i treba,..Kad si nemocan u stvarnosti makar budi sila u snovima,..a kad se probudis, bice kuku nama..otreznjenje ce biti bolno i surovo..

Name

Владо

28.01.2019 18:12

Не смије писнути против својих налогодаваца....

ODGOVORITE
Name

Ja

28.01.2019 18:24

Dno Dna.

ODGOVORITE
Name

Bilnebil

28.01.2019 18:32

Dodik za račun Čovićeve ljubavi direktno učestvuje u rušenju Dejtonskoog sporazuma i direktno ugrožava interese RS. Dobro je neko primjetio da Čović nikada ne pominje promjenu uređenja Federacije gdje i jeste njihov problem, nego promjenu Dejtona što znači direktan udar na postojanje RS. Ovo je prava izdaja srpskih interesa!

ODGOVORITE
Name

Trt

28.01.2019 18:40

Ajte da se opkladimo (u svim hrvatskim kladionicama u RS) da su ovo davno dogovorili.

ODGOVORITE
Name

Valter

28.01.2019 19:16

Zašto se on uopšte određuje naspram te deklaracije.Zamajava javnost.Neće da radi ono što mora a komentariše nešto što ga se ne tiče.

ODGOVORITE
Name

447777

28.01.2019 19:26

Svako raspakivanje ustava je raspakivanje i samog Dejtona što nije dobro...

ODGOVORITE
Name

075

28.01.2019 20:05

Komentari govore da je veci dio Srba izgubio kompas,gdje su god Hrvati mogli unistiti i protjetati Srbe to su uradilu.Sada vidim veliki broj Srba podrzava da to isto urade Bosnjacima uz srpski blagoslov.Ono sto niste zeljeli sebi,sada zelite drugom,sramota za koju nema opravdanja.

ODGOVORITE
Name

Dijaspora

28.01.2019 20:49

Dok Srbi,shvate,da je DODIG,Hrvat,i jest nije nikakva tajna,oni ce nestati, zasto,zato sto su bezbozan narod,a takve narode BOG, istrebljenje sa lica , zemlje, istorija daje primjere,,zasto voli Dodig,covica,,jer je njegov,a ne voli Govedaricu,znate li kakve uzase su Hrvati u Jasenovcu radili,za djecu imali logore,i Dodig velica Hrvate,moze dok je srpskih Izdajnika.

Name

Damir

28.01.2019 23:05

Ko se dusmanu raduje na kraju sve izgubi tako cete dva naroda sve izgubiti pokrenuli ste zadnju igru koja vam nece proci mi imamo drzavu u rukama a vi nista

Name

ZOKI

28.01.2019 20:42

E MOJ MILE,TI IZETBEGOVIC I COVIC CETE ZAVRSITI U NAJSKORIJE VRIJEME U SMECU,A TU VAM JE I MJESTO.PA ZAR VI MISLITE DA CE SVIJET PUSTITI DA SAKA JADA PRAVI PEOBLEME I BUDUCE RATOVE,MNOGO STE GLUPI.VAS JEDINI SPAS DA NE ZAGLAVITE ROBIJE SVA TROJICA DA IZAZOVETE NEMIRE,A ONDA STE ZRELI ZA HAGA,DAJ BOZE!

ODGOVORITE
Name

Buducnost

28.01.2019 21:51

Dodik covjek koji vidi daleko u buducnost.

ODGOVORITE
Name

D

29.01.2019 03:28

Pa ja neznam kako nekome nije jasno čovjek je lijepo naglasijo da podržava njihovo zalaganje za ravnopravnosti u federaciji da sa R.S-om to nema veze njihov deo pogače sa 18% je u federaciji ,i nemože se lomiti u RS-u

ODGOVORITE
Name

re

29.01.2019 18:24

NaglasiJO kazes,...logika ti nije jaca strana to je evidentno, zato ti ne vrijedi objasnjavati da to sve ima veze i sa RS,...

Name

Zoran

29.01.2019 04:49

99%ovih sto lupaju kako je Dodik podržkom deklaraciji spreman da podijeli s njima i Republiku Srpsku želi da ona nestane i potajno se nadaju što prije. To su sve nekadašnji Srbi prešli u islam znači poturceni i oni koju su na putu da se poturce.

ODGOVORITE
Name

Moje misljenje

29.01.2019 05:59

Pa eto neka predsjednik podrzava covica ali mene nebi iznenadilo kad bi otiso ina obiljezavanje dana oluje u hrvatskoj

ODGOVORITE
Name

MESA

29.01.2019 06:11

E MOJ MILE DOKLE VISE MISLITE ORATI TI I DRAGAN IMAS LI IMALO PAMETI VIDIS LI STA SE U SRBIJI DESAVA SVAKE SUBOTE, IDETI MENTOR AKOBOGDA USKORO A I TI SA NJIM,DRZIII SE B,I,H,TO TI JE DOMOVINADDEBILU STA BI TI I DRAGAN COVIC DA OPET RATUJEMO,DEVEDESETIH SMO BILI NAIVNI AL OVAJ PUT NECEMO BITI,

ODGOVORITE
Name

Очекивано

29.01.2019 12:18

Хрват подржава хрвате.

ODGOVORITE
Name

El Santo

30.01.2019 16:45

Od kad se to Dodika pita?Zar se ne pita narod? Jedan pojedinac, jedan covjek ogranicenih mogucnosti da ima toliki uticaj.Zar njegovo mišljenje da slijedim?Strasno je kako je jedan narod,nacija,ljudi postali samo instrument manipulacije.Imate li morala? Ima li musko u ovoj drzavi?

ODGOVORITE