Evo šta Putina rasplače

Iako deluje hladno i gordo, javnost se uverila da on ima nežnu i osećajnu stranu

Svijet 26.01.2019 | 22:14
Evo šta Putina rasplače
Ruski predsednik Vladimir Putin važi za najmoćnijeg čoveka na svetu, koji nema puno slobodnog vremena na raspolaganju. Većinu vremena ga mediji prikazuju kao ozbiljnog čoveka koji se tek u retkim prilikama nasmeši. Ono što je do sada uspelo da mu izmami osmeh na lice jesu psi koje je od nekolicine političkih lidera dobio na poklon.

 Iako deluje hladno i gordo, i on ima nežnu i osećajnu stranu. Sebi u retki prilikama dopusti da zaplače, a budno oko kamere je uspelo da zabeleži svaki trenutak kada je Putin pokazao da ima "meko srce".

HIMNA

Putin je 3. septembra 2014. godine ugostio mongolskog predsednika tokom šestočasovne radne posete.

Prilikom svečanog dočeka intonirane su himne obe zemlje, a ruski lider je tokom intoniranja himne svoje države, čak i zaplakao.

Delovalo je kao da ga je u tom trenutku pogodila numera, pa je rukom pokušao da odagna suze.

 

POBEDA NA IZBORIMA

Kada je ponovo postao predsednik Rusije pobedivši na izborima 2012. godine, održao je veličanstveni pobednički govor pred stotinama hiljada ljudi.

Čini se da ga je ova pobeda i sam trenutak dirnuo, pa su gledaoci koji su pratili obraćanje uživo preko malih ekrana, jasno mogli da vide njegove suze.KONCERT

Godine 2017. na društvenim mrežama se pojavio snimak s jednog koncerta koji je organizovan u čast ruskih vojnih snaga.

Putin je manje-više pokazao svoje emocije dok su se na video-bimu smenjivale fotografije poginulih policajaca, koji su živote izgubili u borbi protiv kriminala i u anti-terorističkim akcijama. Nekima se čak učinilo i da je ruski lider zaplakao.(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Uh

26.01.2019 23:21

Evo i mene sad rasplakaste... Šmrc

ODGOVORITE
Name

Re

27.01.2019 10:07

Njega rasplacu psi a mene kad kasni plata. Svako ima svoje prioritete

Name

Crveni

27.01.2019 07:08

A crveni luk?

ODGOVORITE