Gotovo: Zenit prodao Paredesa za 47.000.000 evra!

Argentinac potpisuje ugovor na četiri i po sezone.

Fudbal 25.01.2019 | 10:15
Gotovo: Zenit prodao Paredesa za 47.000.000 evra!
Pari Sen Žermen i Zenit su se definitivno dogovorili oko transfera argentinskog veziste Laeandra Paredesa na Park prinčeva.

L'Ekip je maločas objavio da će vezista lidera ruskog šampionata postati prvo zimsko pojačanje Svetaca i da je na današnjem sastanku pao dogovor o obeštećenju od 47.000.000 evra, koliko će francuski šampiona platiti Rusima. Nekadašnji vezista Rome potpisaće ugovor na četiri i po sezone čim prođe lekarske preglede u Parizu i postati premijerno pojačanje Tomasa Tuhela ove zime.

Nema šta, sjajan posao Zenita koji je zaradio duplo na Argentincu za samo godinu i po dana. U julu 2017. platili su ga Romi 23.000.000 evra, a danas prodali Parižanima za 47.000.000. Milan Badelj iz Lacija trebalo bi da mu bude zamena u Sankt Peterburgu. 

Time su zatvorena vrata mogućnosti da Paredes pojača Čelsi o kojoj se spekulisalo prethodnih dana, pa će Mauricio Sari morati da se okrene primarnoj želji, talentovanom Nikolu Bareli iz Kaljarija.

Dovođenjem Paredesa i Pari Sen Žermen se obezbedio na sredini terena gde je u deficitu sa veznim igračima posle povrede Marka Veratija i problema sa Adrienom Rabioom koji je odstranjen iz prvog tima jer je odbio da produži ugovor.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar