ITA: Inter najzad ''izvukao bod'' protiv Sasuola na Meaci!

Očajna partija Nerazura.

Fudbal 20.01.2019 | 12:00
ITA: Inter najzad ''izvukao bod'' protiv Sasuola na Meaci!
U prve dve sezone od ulaska Sasuola u Seriju A, Inter je klubu iz Ređo Emilije dva puta dao po sedam golova i ponižavao ga... Ali od tada Sasuolo ponižava Inter i drž mu lekcije gde ga vidi. Sasuolo je poslednjih godina nerešiva enigma za Inter. Dovoljno je reći da su Nerazuri na svom terenu uspeli da jedva izvuku remi vez golova protiv Neroverda.

Sa ovima remijem, Sasuolo je nastavio kontinutitet sjajnih rezultata protiv Intera. U poslednji tri godine, Sasuolo ima šest pobeda, večerašnji remi i samo jedan poraz protiv slavnog kluba iz Milana. A čak je i večeras bio bliži  pobedi. Što bi mu bila četvrta uzastopna nad Interom na Đuzepe Meaci?! Samir Handanović je spasao očajni Inter poraza...

Trener Lućano Spaleti je izveo najjači tim koji je imao na raspolaganju, ali Inter za 80 i kusur minuta igre do ulaska Lautara Martineza nije uspeo da stvori čestitu šansu. Štaviše, Sasuolo je imao nekoliko dobrih šansi i da ne beše Handanovića na golu, teško bi Inter i do boda večeras. 

Neverovatno je koliko je Inter večeras delovao bezidejan i bezopasan. U prvom poluvremenu osim Politanovog šuta sa distance, Nerazuri nisu ljudski zapretili Sasuolu. Ali su zato Berardi, Lokateli i Boateng i te kako pretili Handanoviću. U drugom poluvremenu je Spaleti uveo i Najnoglana ali se ništa nije promenilo. Handanović je još jednom sjajnom odbranom zaustavio Boatenga. Ulasci Borhe Valera i Lautara Martineza su donekle naterali Inter da krene napred i zarepti. Posle samo 90 sekundi na terenu, Lautaro je imao najbolju šansu za Inter na utakmici ali je tukao pravo u Konsiljija. Na drugoj strani su Botaeng i Boga imali sjajne šanse za pobedu, ali je Handanović u nadoknadi vremena još jednom sjajnom intervencijom posle šuta Boge sprečio četvrti uzastopni poraz Intera od Sasuola na domaćem terenu.   

ITALIJA 1 - 20.KOLO

Subota

Roma - Torino 3:2 (2:0)
/Zaniolo 15, Kolarov 34pen, El Šaravi 73 - Rinkon 51, Ansaldi 67/

Udineze - Parma 1:2 (0:1)
/Okaka 50 - Inglese 11. penal, Žervinjo 68/

Inter - Sasuolo 0:0

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar