Luku Jovića su ispustili, a sad im malo i 70 miliona!

Liverpul je poslao veliki novac u Lisabon, a Benfika je rekla čvrsto "NE".

Fudbal 21.01.2019 | 19:00
Luku Jovića su ispustili, a sad im malo i 70 miliona!
Pretprošlog leta, rukovodstvo Benfike napravilo je veliku grešku kada je dopustilo srpskom napadaču Luki Joviću da ode u Ajntraht na pozajmicu, uz dogovor da ga 2019. u Frankfurtu zadrže za samo sedam miliona evra.

Koliki je to bio kiks dokazuju i Jovićevi golovi za Ajntraht (26 na 50 utakmica), kao i njegova cena, koja prema specijalizovanom portalu transferamrkt trenutno iznosi 40 miliona evra.

U međuvremenu, Benfika je stavila "u izlog" svog novog talenta, ofanzivnog vezistu Žoaoa Feliksa (19) i na njemu očigledno želi da zaradi i ono što je ispustila Jovićevim odlaskom.

Prema pisanju portugalskog tabloida "Korejo da Manja", Liverpul je za Feliksa ponudio 61 milion funti (69 miliona evra), ali su lisabonski "orlovi" odbili tu ponudu, očigledno se nadajući većem novcu.

Isti izvor otkriva da Liverpul neće odustati i da će nastaviti pregovore. Nezvanično, perspektivni vezista nedavno je potpisao ugovor sa Benfikom u kojem ima "izlaznu" klauzulu u iznosu od čak 105 miliona funti.

Pretvoreno u evre, to je 119 miliona!

Za Feliksa su navodno zainteresovani još neki evropski velikani i ostaje da se vidi da li će neko biti izdašniji u pregovorima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar