Igokea slavila, Dodik ljut: Pojačanja? Promašaji!

Uprkos pobjedi Igokee u Novom Mestu Igor Dodik nije bio zadovoljan odnosom pojedinih igrača prema dresu.

Košarka 19.01.2019 | 10:00
Igokea slavila, Dodik ljut: Pojačanja? Promašaji!
Dramatičnu pobjedu Igokei i vjerovatno opstanak u društvu najboljih timova u regionu je u posljednjim sekundama meča protiv Krke donio Đorđe Milošević.

Igokea je sa ovom trijumfom osigurala "tajbrejk", a ima i dvije pobjede više od Krke koja drži "fenjer" sa četiri pobjede i 12 poraza.

Ipak, bez obzira na pozitivan ishod Igor Dodik, generalni menadžer tima iz Laktaša, nije bio zadovoljan zalaganjem pojedinaca tokom meča.

Pogotovo doprinosom pojačanja.

"Čestitam treneru, stručnom štabu i igračima na pobjedi!Ovo je bilo mučno da se gleda.Odnos pojedinih igrača prema dresu koji nose, ne zaslužuju da budu u timu više ni dva dana. Iako su bili upozoreni, data im je još jedna šansa njih nije bilo briga.Velika pojačanja i veliki promašaji".

Iako nije naveo o kome se radi, može se pretpostaviti da Dodik nije zadovoljan najnovijim akvizicijama Markom Lukovićem i Džeretom Grantom koji nije ni ulazio u igru. Od novajlija su tu i Oliver Lafajet i Danilo Anđušić, čije se lošije partije mogu pripisati povredama koje su zadobili tokom meča.

Ipak, ostaje da se vidi da li će nakon "upozorenja" uslijediti otkaz nekom od košarkaša Igokee.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar