"Imamo indicije ko je ubio Olivera"?

- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je Priština na sebe preuzela odgovornost da li će biti pronađene ubice Olivera Ivanovića.

Srbija 16.01.2019 | 10:08
"Imamo indicije ko je ubio Olivera"?
On je u Jutarnjem programu TV Prva rekao da Beograd, bez obzira na ponašanje Prištine koja je odbila bilo kakvu saradnju, ima određene indicije ko je ubica, da se zna za "kretanje određenih lica na KiM i odlazak u jednu zapadnu zemlju".

"Pokušavamo sa tom zapadnom zemljom da dođemo do potvrde. Moramo da budemo ozbiljni, da sve ono do čega smo došli bude potkrepljeno dokazima", rekao je Stefanović za TV Prva i dodao da u istrazi očigledno ne učestvuje ni EULEKS. 

Stefanović je naveo da je srpsko Tužilaštvo poslalo Prištini na hiljade dopisa, gde su tražili čaure sa lica mesta. "Tužilaštvo ili nije dobijalo odgovor ili su dobijali ono što nismo tražili. Tražili smo originalne čaure, a dobili klonirane čaure", pojasnio je on. 

Dodaje da je Milan Radojičić dao svoj iskaz i da postoje dokazi da se nije nalazio u tom trenutku na prostoru KiM, te da istraga koju Beograd sprovodi nije urađena "ofrlje" . 

"Nije nam stalo da štitimo bilo koga, ako je kriv za nešto treba da ide u zatvor 1.000 godina. Ali ne može na silu, ako to odgovara Prištini da svi sada moramo da guramo u tom pravcu. Ja nisam za to", pojasnio je on. 

Upitan da li će Milena Ivanović dobiti policijsku zaštitu on je rekao da se trenutno radi bezbednosna procena. "Ponašanje jednog od lidera Saveza za Srbiju prema Mileni Ivanović je sramno", rekao je on.

(Tanjzg)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Istok

16.01.2019 10:26

Nemo zaj..vati. Imate indicije. Poslije godinu dana ??

ODGOVORITE
Name

Marko

16.01.2019 11:03

Ko je ubio Davida?

ODGOVORITE
Name

BOBA

16.01.2019 11:42

DOVOLJNO JE DANAS ZA GODIŠNJICU DA TAKO PRIČA,DA BI SE SMIRILE STRASTI. ONI GOVORE GODINU DANA DA ZNAJU KO JE UBICA.NEMA NIŠTA GLUPLJE OD OVOGA NARODA.MEDIJI BACAJU KOSKU NAROD SE PALI ISPRAVLJA KRIVE DRINE I TAKO U NE DOGLED.NJIMA DOBRO,OSTALI NEKA TUMARAJU.

ODGOVORITE