Napoli ponudio 30.000.000 evra i Nijemca za Čakija!

Meksikanac je prva meta!

Fudbal 13.01.2019 | 14:45
Napoli ponudio 30.000.000 evra i Nijemca za Čakija!
Iako je u jednom trenutku izgledalo da će Kristijan Kuame biti prvo pojačanje Napolija u januarskom prelaznom roku, od toga izgleda nema ništa i Napolitanci su se potpuno fokusirali na drugu metu – Irvinga Lozana.

Popularni Čaki je Napolijev prioritet do kraja zimske pijace. Ponuda od 20.000.000 evra za Kuamea nije zadovoljila Đenovu i umesto jednog od otkrića sezone u Seriji A, sada je cilj ponajbolji igrač PSV Ajndhovena.

Lozano se često prominjao i kao moguće pojačanje brojnih evropskih velikana. Bio je na pragu prelaska u Mančester Junajted iz Meksika, ali je ipak završio u PSV Ajndhpovenu. Uz glasine da je u transferu učestvovao Mančester Siti kako bi imao pravo preče kupovine. Ali kako se Siti ne oglašava, otvoren je lov na Meksikanca. Pominjali su se i Barselona, Čelsi, Milan, ali Napoli je prvi izašao sa konkretnom ponudom.

De Laurents nudi 30.000.000 evra za Lozana. Plus nemačkog vezistu Amina Junesa kmoji je letos došao kao slobodan igrač iz Ajaksa, ali zbog teške povrede još nije debitovao.

Lozanov menadžer je kontroverzni Mino Rajola i to bi moglo da otvori put Napolitancima, s obzirom da Rajola zastupa i Lorenca Insinjea, prvu zvezdu kluba sa San Paola. Nedavno je Milan pokazao želju da kupi Lozana, ali je PSV tražio 40.000.000 evra što je bilo previše za Rosonere. Napoli se nada da bi uključivanjem Junesa u priču mogao da zadovolji apetite Filipsovaca...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar